Stars

Borna Kotromanić je opet iznenadila modnim odabirom, a progovorila je i o faceliftu

  • Borna Kotromanić poznata je po svom stilu i odjevnim kombinacijama koje bi se rijetko tko usudio odjenuti
  • Navikli smo da od nje svašta možemo očekivati, no uvijek nas iznova uspije iznenaditi
  • Za posljednji stajling odabrala je crnu mini haljinu te crne sandale uz koje je obula različite sokne

Bivša modna dizajnerica i savjetnica za život Borna Kotromanić poznata je po svom zanimljivom odjevnom stilu za koji mnogi ne bi imali hrabrosti. Svakodnevno nas na Instagramu počasti fotografijama svojih kombinacija, a nerijetko joj pratitelji čestitaju na hrabrosti. Ni njezin posljednji outfit nije bio iznimka, a all black kombinaciju podigla je zanimljivim detaljem. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bor

Borna je odjenula crnu mini haljinu na preklop uz koju je odabrala crnu clutch torbicu te crne sandale s visokom potpeticom. Cijeli taj stajling nitko ne bi posebno ni komentirao da ispod sandala nije imala sokne i to jednu bijelu, a drugu crnu. Uz prvu od tri objave u tom outfit napisala je: ''Poštuj zakon, kreiraj pravila!'' i time je jednim dijelom aludirala na svoje modne kombinacije. 

Možda vas zanima I Borna Kotromanić je odabrala hit Zarinu haljinu o kojoj smo već pisali Rubrika Moda Moda

Ovu kombinaciju Borna je odabrala za dolazak na jedan event, a uz sliku s njega je napisala: ''Da vam kao i meni jedini facelift bude repić na vrhu glave...''.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borna Kotromanić (@bornakotromanic) on

Navikli smo na razna Bornina izdanja, a nakon što je prije nekog vremena prošetala centrom grada u kombinaciji visokih kupaćih gaćica i puloveru mislili smo da nas više ne može iznenaditi. I ovog puta nas je iznenadila, a vjerujemo kako nas u budućnosti očekuje još mnogo zanimljivih outfita.

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0