Moda

I Borna Kotromanić je odabrala hit Zarinu haljinu o kojoj smo već pisali

  • Borna Kotromanić poznata je po svom hrabrom modnom izričaju
  • Često ju možemo vidjeti kako kombinira high street komade s onim dizajnerskima
  • Zarina pletena mini haljina s rukavima od organze o kojoj smo pisali, našla se i u Borninom ormaru 

Influencerica i životna savjetnica Borna Kotromanić jedna je od poznatih Hrvatica koja njeguje svoj hrabar modni izričaj, a gotovo da ne postoji komad koji nismo vidjeli na njoj. Također, gotovo da nema odjevne kombinacije koja prođe nezamijećeno, a na dnevnoj bazi u njima uživaju njezini mnogobrojni pratitelji. Tako je bilo i ovog puta kad je Borna kišni dan odlučila razvedriti žutom haljinom.  

Možda vas zanima Zaludila je Francuskinje, ali i Hrvatice: pogledaj kako one nose žutu boju ovog ljeta Rubrika Moda Moda

Žuta je veliki hit ove sezone, a Borna se odlučila se za haljinu o kojoj smo već pisali. Radi se o pletenoj haljini s kratkim rukavima od organze te V izrezom čija je cijena 299,90 kuna. 

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

Tko god odabere ovu haljinu sigurno neće proći nezamijećeno, a to zna i Borna kojoj zaista odlično pristaje. I njezini pratitelji su se složili s nama te je dobila brojne pohvale. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borna Kotromanić (@bornakotromanic) on

Zgodna 48-godišnja crnka haljinu je kombinirala sa zlatnom ogrlicom i naušnicama te crnim čizmama do koljena te zelenom torbom dizajnerice Elisabette Franchi čija je cijena 289 eura, odnosno oko 2 173 kune. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borna Kotromanić (@bornakotromanic) on

Možda vas zanima U ovoj Zarinoj haljini sigurno nećeš proći nezamijećeno, no imaš li je hrabrosti odjenuti? Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram/Getty

Komentari 0