Stars

Jelena Rozga odabrala je jednostavnu kombinaciju koja zapravo vrijedi malo bogatstvo

  • Splitska pjevačica Jelena Rozga poznata je po svom klasičnom odjevnom stilu
  • Uz njega često kombinira dizajnerske komade koji su vječni i pristaju uz sve
  • Na posljednjoj objavi odjenula je dolčevitu danskog brenda Ganni, Gianvito Rossi sandale te Gucci torbicu

Jedna od najpoznatijih domaćih pjevačica svakako je Jelena Rozga (42) čija karijera traje preko 18 godina. Osim što ju publika obožava zbog njezinog glasa i pjesama, pjevačica se često nađe i na listama najbolje odjevenih Hrvatica. Vrlo ju često možemo vidjeti u odjeći domaćih brendova, a iznova nas osvaja svojim jednostavnim stilom.  Na svojoj posljednjoj fotografiji odjevena je u dizajnerske komade koje smo već nekoliko puta imali prilike vidjeti na njoj. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

Možda vas zanima U njih se tako lako zaljubiti! Dvije romantične bluze iz Zare doslovno su pokorile Internet Rubrika Moda Moda

Fotografirala se na splitskoj rivi i time najavila svoj subotnji koncert, a nama je za oko zapela njezina dolčevita ukrašena zelenim cvijeće. Ona je jedan od komada iz kolekcije danskog brenda Ganni, a trenutno je i na popustu. Snižena je sa 115 eura, odnosno 867 kuna na 46 eura, to jest 347 kuna. 

 | Autor: Screenshot/aperolspritzofficial Screenshot/aperolspritzofficial

Izgleda kako se pjevačici toliko svidio ovaj uzorak pa je nabavila i istu haljinu na preklop koju je pokazala krajem lipnja na krštenju Jolinog sina. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

Možda vas zanima Ponosni tata! Jole se pohvalio uspjehom najmlađe kćeri Tije koja kreće njegovim stopama Rubrika Stars Stars

I tada je, kao i sada, na ovaj uzorak obula bijele sandale Gianvito Rossi, model Portofino. Izgleda da pjevačica obožava cipele ovog talijanskog dizajnera jer ih u kolekciji ima u nekoliko boja, a u posljednje vrijeme smo mogli vidjeti crne i bež. Cijena ovog modela je 615 eura, točnije oko 4638 kuna. 

 | Autor: Screenshot/aperolspritzofficial Screenshot/aperolspritzofficial

Cijeli stajling je zaokružila klasičnom Gucci Marmont torbicom u bijeloj boji sa zlatnim logom i lancem. Ovaj model koji se nalazi u stalnoj ponudi brenda košta 1790 eura, odnosno 13.495 kuna, a sudeći po fotografijama jedan je od omiljenih primjeraka koje pjevačica posjeduje. Imali smo prilike vidjeti kako ju je nosila na crveni tepih, ali i dnevne evente. 

 | Autor: Screenshot/aperolspritzofficial Screenshot/aperolspritzofficial

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0