Moda 24. srpnja 2020.

Zaludila je Francuskinje, ali i Hrvatice: pogledaj kako one nose žutu boju ovog ljeta

Pixsell/Ivo Čagalj.
  • Francuskinje su ovog ljeta isfurale žutu boju, no na nju nisu ravnodušne ni naše žene
  • Snimili smo 5 sasvim različitih stajlinga na ulicama Zagreba i Splita
  • Ovdje je i izbor najljepših žutih komada iz naših trgovina

Nedavno smo pisali kako su Francuskinje, žene s najviše stila, ovog ljeta posebno slabe na žutu boju. Ovu boju koju povezujemo s vedrinom ljetnog sunca ne viđamo na mnogo odjevnih komada osim ljeti, a čak ni tada ne nosi je mnogo žena. Bezrazložno, jer jarka žuta unosi svježinu u naš izgled, a ako ti je ona previše, odaberi nešto blijedo žutih tonova koji odišu elegancijom. Ne treba ni spominjati kako žuta lijepo pristaje uz preplanuli ten i naglašava ga.

Možda vas zanima... Zauvijek pozdravi grudice! Evo kako će tvoja maskara uvijek izgledati savršeno Rubrika Beauty Beauty

 

Kako bilo, naše prolaznice instinktivno je nose, dokazujući kako su Francuskinjama za petama. Pogledaj pet kombinacija s ovom predivnom i živom bojom s ulica naših gradova...

1. Lepršavu žutu haljinu od šifona, punu volana koja ističe ramena, prekrasan ženski atribut, ova je Splićanka spojila s jednostavnim Superdry natikačama. Usput, ovakve plastične "šlapice" totalni su trend ovog ljeta.

 | Autor: Pixsell/Ivo Čagalj Pixsell/Ivo Čagalj

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7

S lijeva na desno: haljina (Mango, 239,90kn); torbica (Mango, 129,90kn); hlače(Mango 129,90kn); bluza(Zara, 229,90kn)

2. Ova dama odlučila je odjenuti žuto od glave do pete - i odlično joj stoji. Odabrala je žuti kombinezon od lana, a outfit dopunila izvrsnim dodacima od smeđe kože, pletenim remenom, ruksakom i sandalama s ravnim potplatom.

 | Autor: Pixsell/Ivo Čagalj Pixsell/Ivo Čagalj

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7 S lijeva na desno: haljina (H&M, 83,00kn); badić (H&M, 188,00kn); haljina (Mango, 249,90kn); mini haljina (Zara, 299,90kn)

3. Jednostavna žuta haljinica koja se veže konopcem oko struka dobar je izbor i za plažu i za neobaveznu šetnju gradom - u njoj ti sigurno neće biti vruće...

 | Autor: Pixsell/ Kristina Štedul Fabac Pixsell/ Kristina Štedul Fabac

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7 S lijeva na desno: kombinezon (H&M, 188,00kn); natikače (Reserved, 59,90kn); haljina (H&M, 452,00kn); torba (Reserved, 69,90kn)

4. Ovdje se pazilo na svaki detalj, a bijela košulja jedini je komad koji nije žute boje. Uz žute hlače ide žuta torbica, a ne možemo da ne pohvalimo vrlo originalne sandale. Naravno žute. U toj je boji čak i najlonska torba za kupovinu. I jedna narukvica.

 | Autor: Pixsell/Marko Lukunić Pixsell/Marko Lukunić

Možda vas zanima... Najpopularniji top ovog ljeta: kako ga nose prolaznice, a što nude trgovine Rubrika Moda Moda

5. I zlatna je još jedna nijansa žute, ali s daškom luksuza, a ne treba zanemariti ni da je to boja pobjednika. Zlatnom satenskom haljinom ovjenčala se ova lijepa djevojka. Kao protutežu raskošnoj boji odabrala je torbicu od slame i jednostavne sandale.

 | Autor: Pixsell/Ivo Čagalj Pixsell/Ivo Čagalj

Komentari 0