Moda

Najpopularniji top ovog ljeta: kako ga nose prolaznice, a što nude trgovine

  • Svake sezone zablista jedna nova zvijezda na modnom nebu. Je li to ovog ljeta asimetrični top?
  • Ovaj zanimljivi komad koji otkriva jedno rame vrlo je seksi
  • Donosimo ne samo izbor iz trgovina već i sa čime kombinirati asimetrični toop, a što izbjeći

 

Izgleda da svake sezone neki komad "iskoči". Kad je riječ o gornjim dijelovima puf rukavi i prozirni materijali poput organdija vladali su i ljetnom i zimskom sezonom i još uvijek su in, no izgleda da se na modnom nebu pojavila nova zvijezda. Riječ je o asimetričnim topovima, rezanim tako da je jedno rame otkriveno - zanimljiv kroj. A moramo reći da je dojam koji ovaj komad ostavlja kad ga odjeneš - profinjen i vrlo seksi.

Možda vas zanima Riješi se neugodnosti! Otkrivamo ti 7 čestih uzročnika pojačanog znojenja Rubrika Beauty Beauty

Top bez rukava odjenule su i ove plavokose djevojke. Njihovi su topovi potpuno različiti, a i kombinirale su ih sa sasvim različitim komadima - vrlo uspješno. Bijeli top s naborima i dugim rukavima (rukavom, točnije) jedna nosi na crnu plisiranu suknju i tenisice dok je druga odabrala intenzivno ružičasti top bez rukava koji prati liniju tijela i ima zanimljiv detalj - veliku crnu mašnu na ramenu. Njega je odjenula na crnu traper minicu i zanimljive cipelice.

 | Autor: Pixsell/Sandra Šimunović Pixsell/Sandra Šimunović Spomenuti treba i torbice na njihovim ramenima. Jedna koliko vidimo nosi crnu Christian dior saddle bag, a čini se da isti brend naziremo i kod druge...

Kako stilizirati top na jedno rame?

1. Rame, kao i dio prsa i leđa bit će otkriveni i izloženi pogledima. Neka ti koža bude njegovana, nanesi mlijeko za tijelo, a vrlo će privlačno biti i ako staviš shimmer na to područje. 

2. Neka kosa ne pada preko golog ramena - treba ga pokazati, a ne sakriti.

3. Top ovakvog izreza bit će "zvijezda" tvog outfita. Privlačit će pogled na to otkriveno rame tako da ostatak looka treba biti minimalistički da se ne tuku.

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7

S lijeva na desno: čipkasti top (Stradivarius, 139,90kn); top s volanima (Zara, 149,90kn); ljubičasti top (Mango,199,90kn); crni top (Mango 69,90kn)

Tri pogreške

1. Nošenje ogrlice ili bilo čega drugog što će prekinuti tu čistu liniju koju tvori izrez topa. 

2. Nošenje torbice preko golog ramena potpuno će uništiti efekt koji top stvara. Nosi je preko drugog ramena ili nosi clutch ili neku drugu torbicu koja se nosi u ruci. 

3. Danas su topovi mnogo maštovitiji nego u 2000-ima kad su isto bili vrlo popularni. In su oni s debelom naramenicom (ne više tanašnom), a i oni s jednim dugačkim rukavom. 

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7

S lijeva na desno: crveni top (Mango, 129,90kn); top s dugim rukavom (Zara, 229,90kn); ružičasti top (Zara, 119,90kn); crni top (Stradivarius, 79,90kn)

Možda vas zanima Prolaznici dajemo najvišu ocjenu za stil, jednim nas je komadom oduševila Rubrika Moda Moda

Sve na jedno rame

Ne nose se samo majice odnosno gornji dijelovi na jedno rame. Vrlo su popularne i haljine tog kroja. Još malo ulične mode...

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Photo: Pixsell/Sandra Šimunović

Komentari 0