Moda

U ovoj Zarinoj haljini sigurno nećeš proći nezamijećeno, no imaš li je hrabrosti odjenuti?

  • Svijetložuta je hit boja ljeta!
  • Posebnu pažnju privlači nova Zarina pletena mini haljina s rukavima od organze
  • Njezina cijena je 299,90 kuna, a osim što je upečatljiva sjajno će istaknuti tvoju preplanulu put

Žuta boja iznimno je popularna ove ljetne sezone, a pokazalo se kako je uz kraljice stila Francuskinje rado nose i domaće dame. Budući da svijetle žute nijanse sjajno će pristajati uz preplanulu put te unose pravu svježinu u tvoj izgled, poželjno je da ove sezone i ti jedan odjevni predmet ove boje uneseš u svoju garderobu.

Možda vas zanima Zbogom trendovi: ove torbe, ukrase za kosu i obuću modni svijet više ne voli Rubrika Moda Moda

Nama je zapela za oko svijetložuta haljinu iz nove Zarine kolekcije te smo uvjereni kako će njezine fotografije uskoro preplaviti društvene mreže. Ova mini haljina specifična je po tome što spaja sportsku pletenu haljinu s V-izrezom i kratkim rukavima od organze iste boje. Njezina cijena iznosi 299,90 kuna.

 | Autor:

Primjer: Zara (299,90 kuna)

Možda vas zanima Torbe za plažu su i ove godine neizostavni modni dodatak - donosimo ti najbolje od ovosezonske ponude Rubrika Moda Moda

Zahvaljujući boji i predimenzioniranim rukavima ova haljina pravi je mamac za poglede te je riječ o jednoj od onih haljina koja teško može proći nezapaženo. A kako bi još više došla do izražaja najbolje ju je kombinirati uz jednostavne modne dodatke te obuću izvedenu u svijetlim ili pastelnim tonovima.

Photo: Instagam

Komentari 0