Moda

Ova prolaznica se doista potrudila oko stajlinga: koliko je uspješna bila?

  • Ljeto očito budi kreativnost u odijevanju, dokazuje to ova prolaznica
  • Svaki odjevni predmet na njoj je zanimljiv, vala podrobnije izučiti i haljinu i cipele i torbu
  • A sve zajedno... Kako ti se sviđa kombinacija koju je složila?

Off-the-shoulder haljina koja otkriva ramena pravog je ljetnog uzorka, plavo-bijelih prugica, ali i puna, da ne kažemo krcata, zanimljivih detalja. Ovdje su tanke naramenice fluorscentno žute boje, mikroskopski rukavići, volan na donjem dijelu, a haljina je straga duža nego sprijeda. Osim toga, prugice nisu iste, na nekim su dijelovima vodoravne, na nekima uspravne, na nekima idu ukoso. Na ovoj haljini doista imate što za proučavati!

Možda vas zanima Ne znaš kako preživjeti ljetne vrućine? Imamo brrrza rješenja i cool nagrade! Rubrika Life&style Life&style

Da ni ostatak outfita ne bi bio običan i dosadan, ovdje je šarmantna pletena torba žarkozelene boje s velikom kićankom i zlatnim ručkama te stvarno zanimljive sandale. Blok pete, kopčaju se nitnama na tri široka remena i sežu iznad gležnjeva. 

 | Autor: Pixsell/ Kristina Štedul Fabac Pixsell/ Kristina Štedul Fabac

Možda vas zanima Dugi sako, bicke i natikače sa zmijskim uzorkom - ovakav stil ne viđamo često Rubrika Moda Moda

U kosi je marama žarkih boja, nakit je od tirkiza... Znamo da treba dosta truda za složiti ovakav stajling, no ako ti je "previše", evo par tipičnih ljetnih komada sa svijetlo plavim prugicama koji lijepo otkrivaju ramena svojim off-th-shoulder izrezom. Ostatak kombinacije složi sama, po svom ukusu.  | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7

S lijeva na desno: haljina (Reserved, 159,90kn); jednodjelni badić (H&M, 250,ookn); kombinezon (H&M, 290,00kn), bluza (H&M, 110kn)

Photo: Pixsell/ Kristina Štedul Fabac

Komentari 0