Moda

Dugi sako, bicke i natikače sa zmijskim uzorkom - ovakav stil ne viđamo često

  • Prije dvije godine biciklističke hlačice zakucale su na vrata mode, kao dio koji sad možemo nositi i u svakodnevnom životu, u kombinaciji s "normalnom" odjećom, čak i na štikle
  • Ipak, bicke se kao trend baš nisu "primile"
  • Zato je stajling ove djevojke koja ih je iskombinirala s lijepim komadima pravo iznenađenje

Nema tome dugo (pretprošlo i prošlo ljeto) kad su biciklističke hlačice zagovarali kao hit komad koji bez problema ne samo da možemo nego i trebamo uključiti u svakodnevne kombinacije (makar na bicikl nismo sjeli od 12. godine). Jer se bicke sad mogu nositi na sve, i na štikle, i na blejzere, i za kavu u gradu, i za večernji izlazak. Ipak, trend se baš nije uhvatio. Nakon nekoliko modno hrabrih izleta u tom smjeru i ponešto fotki na Instagramima modnih blogerica, na ulicama, pogotovo našim, nije ovakvih kombinacija bilo.

Možda vas zanima U Europi svakih šest minuta jedna žena umre od ove bolesti. Jesi li se već pregledala? Rubrika Life&style Life&style

Stoga nas je razveselio pogled na stajling ove lijepe djevojke na Cvjetnom trgu. Složila ga je upravo onako kako su znalci i preporučili, uklopila ove sportske hlačice među druge, ali elegantne komade. Bicke boje kože odjenula je s dugim i ženstvenim bijelim blejzerom ispod kojeg je pripijeni crni top.

 | Autor: Pixsell/Marko Lukunić Pixsell/Marko Lukunić

Možda vas zanima Najpopularniji top ovog ljeta: kako ga nose prolaznice, a što nude trgovine Rubrika Moda Moda

Na nogama su Zarine natikače ravnog đona sa zmijskim uzorkom, preko ruke mala crna torbica s lancem, na glavi predimenzionirane sunčane naočale crnog okvira. Zamislite da je ovdje umjesto biciklističkih hlačica, na primjer, fina plisirana suknja midi dužine - to bi potpuno promijenilo stil. U lijep, ali ne i posebno originalan. Zato, bravo za ovu jedinstvenu, a neki će reći i hrabru, kombinaciju.

Photo: Pixsell/Marko Lukunić

Komentari 0