Moda

Zbogom trendovi: ove torbe, ukrase za kosu i obuću modni svijet više ne voli

  • Špange za kosu, torbice, marame i sl.: modni dodaci stalno mijenjaju svoju aktualnost 
  • Ponekad nosimo jedne, a odjednom druge 
  • Međutim, od ovog ljetnog accessoiresa trebaš se zauvijek oprostiti 

Ne uspije svaki modni dodatak vraćati se na scenu više sezona te ostati u trendu niz godina. Svejedno je li riječ o obliku torbica, cipelama ili accessoiresu za kosu, mnogi od tih malih trendova prođu brzo kao što su i došli. Od ovih nekadašnjih „must have“ komada svijet mode se rastaje. Bez brige – već postoji zamjena! 

1. Mrežaste torbe zamijenile se mikro torbice 

Razne mrežaste torbe koje su praktične šopigholičarke imale, sada su spremne za zaborav. Zapravo, neće više biti modni dodatak, nego obične vrećice za kupovinu. Umjesto njih nose se simpatične mikro torbice. Ove supermale torbe nisu baš toliko praktične, ali se mogu sjajno kombinirati s platnenom vrećicom za kupovinu. U mini torbicu stane nam tek sitniš i možda ruž za usne. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My bag-up when the bag is small. 🤗💕 Anzeige/Tag @luisaviaroma #LVRFamily #jacquemus #theattico

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne) on

2. Ovalne torbice s remenom zamijenjene su pravokutnim modelima 

Torbice ovalnog oblika koje se djelomično nose i oko struka sada su prošlost. Godine 2020. nosimo male i pravokutne torbice. Razlika: te su torbice uglavnom pričvršćene pravim remenom – dakle, dvije muhe jednim udarcem. 

Možda vas zanima Torbe za plažu su i ove godine neizostavni modni dodatak - donosimo ti najbolje od ovosezonske ponude Rubrika Moda Moda

3. Ružne tenisice zamijenjene su s - ružnim sandalama

Velike, glomazne, šarene i upadljive tenisice s debelom petom sve se rjeđe mogu vidjeti. Međutim ako se teško možeš odvojiti od njih, imamo dobru vijest: dolaze Ugly Sandals! Šarene sandale s debelom petom pravi su hit! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

fika w mom

A post shared by H A N N A schönberg (@hannaschonberg) on

4. Špange za kosu zamijenjene su trakama za kosu 

Špange za kosu s biserima u svim varijantama i veličinama dosta smo viđale. Kako bi bilo da ovo ljeto nosiš meke i šarene trake za kosu s cvjetnim uzorkom? Tako će svaka pletenica u tren oka biti uljepšana, a jednostavan izgled dobio je slatku nadogradnju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When in doubt, wear a scarf. 💛 #hairstyle

A post shared by JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules) on

Možda vas zanima U predivnoj romantičnoj haljini i savršeno odabranim dodacima Zagrepčanka je privukla sve poglede na špici Rubrika Moda Moda
Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0