Stars

Indira je spremna za plažu. Pokazala je beach body u kupaćem i pobrala komplimente: "Ti si žena zmaj!"

  • Pjevačica Indira Levak produženi vikend iskoristila je za odlazak na odmor u Fažanu, a pratitelje je oduševila objavom na Instagramu
  • Pozirala je u crnom jednodijelnom badiću, koji je naglasio njezine atribute
  • Pratitelji su impresionirani njezinom objavom, a energičnu pjevačicu prozvali su "ženom zmajem"

I nakon što su vrućine službeno započelo, mnogi su vrijeme iskoristili za odlazak na obalu. Upravo se tamo uputila domaća pjevačica Indira Levak koja je na Instagramu obznanila da je došao red i na prvo kupanje ove sezone. Uskočila je u jednodijelni crni kupaći kostim i, malo je reći impresionirala obožavatelje. S tim su se složili i njezini pratitelji koji su je u ovom izdanju prozvali ženom zmajem. "Gasi internet", "izgledaš fantastično", samo su neki od komplimenata. 

Možda vas zanima Ovo ljeto ne možemo odoljeti jednodijelnim badićima - totalno su hot trend Rubrika Moda Moda

Uz kupaći kostim, pažnju je privukla i njezina odlična frizura, ali i njezina poznata tetovaža na unutarnjoj strani ruke. Nakon što je nedavno obznanila da ima puno planova u Fažani, sada se ondje i uputila. Dok je s jedne strane čeka posao, s druge je pronašla vrijeme za odlazak do obližnje plaže. Kaže kako radi male promjene u apartmanima u Fažani i kako jedva čeka sa svojim suprugom, Mirekom, otvoriti beach bar. "Poduzetnici nikad ne miruju", a za Indiru nas to i ne čudi. 

Ne možemo skinuti pogled s Lejle Filipović u najpoželjnijoj haljini ljeta, pronašli smo slične modele

"Aj' mala na kupanjac", napisala je energična Slavonka u opisu fotografije, koja je u samo dva sata prikupila 2500 lajkova. Na njoj Indira pozira nasmiješena, a u prvom je planu njezin raskošan dekolte. Bivša pjevačica grupe Colonia u posljednje vrijeme je uveseljavala gledatelje showa "Tvoje lice zvuči poznato" gdje je bila članica žirija, a svojim modnim kombinacijama isticala je svoju figuru.

Ova radoholičarka ima i novu pjesmu "Iskra" u suradnji s dugogodišnjim prijateljem Halidom Bešlićem, a na YouTube trending listi već je na trećem mjestu po slušanosti s više od 730.000 pregleda. Pjevačica kaže da joj se sviđa što su obožavatelji rekli kako su spojili nespojivo.

Možda vas zanima Modne kombinacije za plažu Adriane Đurđević - s trudničkim trbušćićem u prvom planu Rubrika Stars Stars

Razlog njezine linije je svakodnevno treniranje. "Kao i svi, imamo bolje i lošije dane. Svakodnevno treniram i u super sam formi, no ponekad kiksam kada je u pitanju prehrana. Tu sam slaba, volim prekršiti sva pravila. Nekada i samu sebe iznenadim kako pokleknem pred jednom malom, slatkom čokoladicom koja pokvari cijeli režim prehrane. Što ću kada volim slatko? A i slano!", rekla je uvijek raspoložena Indira.

Photo: Instagram@seasunstefunny

Komentari 0