Moda

Ovo ljeto ne možemo odoljeti jednodijelnim badićima - totalno su hot trend

  • Ovi moderni jednodijelni badići toliko su elegantni da će te natjerati da protjeraš bikini
  • Jednodijelni badići vratili su se u velikom stilu, dokazuje to i ovosezonska ponuda
  • Ulov je slađi je nego ikad uz moderne dodire raskošnih izreza, morskih boja i trendovskih printova 

Ljeto je napokon stiglo, pa nema boljeg vremena da ladici kupaćih kostima pružiš prijeko potrebno osvježenje slatkim jednodijelnim kupaćim kostimom. Ovaj za figuru itekako laskavi komad rastući je trend pa ga nose naveliko i zvijezde i trendseterice poput Kourtney Kardashian i Ciare.

Možda vas zanima Ovo je najpopularnija obuća ovog ljeta - pronašli smo genijalne modele u našim trgovinama Rubrika Moda Moda

I lako je shvatiti zašto su odustale od sitnih bikinija u korist jedodijelnih kupaćih kostima. Jednodijelni badići ne samo da izuzetno laskaju praktički svakom tipu tijela, (a i skrivaju, hm, određenu zonu ako je želimo sakriti) već izgledaju i super glamurozno na selfijima uz bazen ili ako želiš biti najelegantnija dama na plaži.

Osim toga, jesmo li spomenuli da ove svestrane komade također možeš nositi kao simpatični gornji dio ispod tvojih omiljenih suknji i hlača? Za razliku od bikinija, jednodijelni kupaći kostimi lako se mogu uklopiti u ostatak tvoje garderobe, kao bodi koji će se stopiti uz tvoje omiljene traperice ili udobne kratke hlače.

Puno je dobrih razloga za proučavanje najboljih jednodijelnih kupaćih kostima - posebno uoči ljeta koje će sigurno biti nezaboravno. Možda ti se sviđa malo se više pokriti, možda želiš do plaže ići u badiću koji ćeš kombinirati s ostatkom odjeće ili se možda još uvijek držiš sna iz djetinjstva da postaneš spasiteljica na plaži i želiš imati odoru pri ruci. U sva tri slučaja ovi modeli badića su tvoj izbor. 

1. Nezaobilazna bijela 

Ovaj seksi kupaći kostim definitivno nije jednodijelni tvoje majke. Zabavni izrezi dodaju nagovještaj seksipila, a ovaj badić također pruža laganu kompresiju, potporu u području poprsja i potpuno pokrivanje tvoje stražnje strane. Bijela boja posebno će dobro pristajati preplanulom tenu na kojem će se ovakav model predivno istaknuti.

 | Autor: Pr/Orijent Pr/Orijent

Primjeri: Mango (349,90 kuna), Yamamay (379,90), Mango (349,90 kuna)

Novi modeli kupaćih kostima Možda vas zanima Zavirili smo u trgovine i otkrili koja će tri modela kupaćih vladati plažama ovog ljeta Rubrika Moda Moda

2. Predivne žarke boje

Ako želiš boje ljeta, uhvati neki od ovih predivnih jednodijelnih badića. S dodatkom volana koji odišu razigranošću, imati ćeš prave ljetne vibracije. Ovi komadi jednako su laskavi koliko i moderni. Moderna silueta naglasiti će tvoj struk struk, a jedan remen stvara stil. Osim toga, badić je toliko šik da ga definitivno možemo zamisliti kako ga nosimo sa suknjom ljetne večeri.

 | Autor: Pr/Orijent Pr/Orijent

Primjeri: Zara (199,90 kuna), Reserved (179,90), New Yorker (129,90 kuna)

Zbogom duboki dekolte, izrezi na leđima novi su i seksi trend sezone

3. Cut out trendi badić

Kupaći kostimi s izrezima jedan su od najvećih trendova u kupaćim kostimima ove sezone, pa ima smisla što su djevojke opsjednute ovim modelima. Možeš birati između raznih modela koji oguljuju kožu. Bez obzira odabereš li model s bočnim izrezom ili "rupom" na trbuhu, zasigurno ćeš plijeniti pažnju.

 | Autor: Pr/Orijent Pr/Orijent

Primjeri: Bershka (149,90 kuna), New Yorker (129,90), Yamamay (449,90 kuna)

4. Animal print

Ako su ti printevi važni, ne moraš tražiti dalje od ovog jednodijelnog badića. Uz nekoliko različitih modela garantirano ćeš pronaći stil koji voliš. Sigurno ćeš se istaknuti čak i na plažama gdje je velika gužva noseći ovaj smjeli jednodijelni kostim leopardskog uzorka.

Bikini s trakicama najnoviji je seksi trend za kojim su poludjele mnoge žene. Jesi li ti jedna od njih? Možda vas zanima Badići s trakicama najnoviji su seksi, ali kontroverzan trend koji osvaja žene. Jesi li ti jedna od njih? Rubrika Moda Moda

 | Autor: Pr/Orijent Pr/Orijent

Primjeri: Calzedonia (375,90 kuna),  Calzedonia (545,90), Yamamay (449,90 kuna)

5. Vječne prugice

Minimalisticama će se svidjeti ovaj klasični kupaći kostim. Jednostavan, ali sa visoko izrezanim bočnim dijelovima naglasiti će figuru, a sakriti nedostatke i izravnati središnji dio tijela. Uspravne prugice svakako imaju čudesnu moć - izdužuju figuru i stanjuju je. 

 | Autor: Pr/Orijent Pr/Orijent

Primjeri: Calzedonia (375,90 kuna), Zara (179,90), Yamamay (449,90 kuna)

Photo: Instagram@jodielapetitefrenchie

Komentari 0