Moda
Izrez na leđima novi je hit ljetne sezone

Zbogom duboki dekolte, izrezi na leđima novi su i seksi trend sezone

  • Oslobodi svoja leđa! To je moto ovog ljeta 
  • Naša „stražnja strana“ sada slobodno može biti u središtu pažnje
  • Donosimo ti neke zaigrane i moderne ideje koje će tvoja leđa staviti u prvi plan  

Ono što je dugo vremena bio dekolte, ove sezone bit će leđa. Tako će, uz razigrane detalje, pogled privlačiti stražnji dio našeg tijela (gornji!) i to doista može biti vrlo seksi i lijepo. Naime, leđa također mogu oduševiti! A zvijezde i influenceri na Instagramu pokazuju nam koliko dobro se to može.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

1. Povratak glamuru

Vjerojatno najuzbudljiviji trend sezone: krupne ogrlice koje krase zadnji dio vrata, odnosno izrez na leđima. Ovaj detalj ne samo da privlači pažnju, nego također pruža i dozu glamura. Osobito kad je posebna prilika pred vratima i napokon može ponovno sve biti šik. Ikona stila Rosie Huntington-Whiteley pokazuje kako to izgleda – i tko bi rekao – doista oduzima dah!

2. Na vezanje

Izrezi na leđima s detaljima od čipke izuzetno su seksi. Bilo na bluzi, haljini ili košulji - ovaj trend trenutačno možemo vidjeti na tako puno dijelova odjeće. Prednost: mehanizam za vezanje omogućuje ti optimalno prilagođavanje odjeće svojoj veličini, a gornji dio u kratkom roku pristaje poput rukavice.

Jedini nedostatak vezanih dekoltea na leđima: što učiniti s grudnjakom? Ako želiš, možeš i bez njega. Međutim, ako ti treba dodatna podrška, možeš nositi ljepljive grudnjake.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NA-KD.com (@nakdfashion)

3. Duboki uvid

Izrezi su i ove sezone karakteristični za modne piste. Ovako su ih zamislili modni dizajneri: nesmetani pogledi, npr. na rame, bokove ili čak leđa. Izrezi najbolje izgledaju na jednostavnim krojevima i odjevnim predmetima izrađenim od visokokvalitetnih materijala. Svatko tko se boji da će tako vidljiv postati dio tijela koji inače ne želi pokazati, ne treba se brinuti. Pokaži što imaš! Bilo zaobljena, uska ili sportska - svaka leđa mogu očarati na svoj način.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ellie (@slipintostyle)

Photo: Shutterstock

Komentari 0