Stars

Modne kombinacije za plažu Adriane Đurđević - s trudničkim trbušćićem u prvom planu

  • Dok je naš nogometni reprezentativac Duje Ćaleta-Car s Vatrenima na Euru, njegova supruga uživa na plaži
  • Adriana je u rodnom Dubrovniku, iz kojeg je podijelila nekoliko fotografija u badiću i prikupila komplimente 
  • Lijepa se trudnica ne libi pokazati trbuščić, te je pozirala i u badićima, rukom grlivši već oveliki trbuh

Dubrovkinja Adriana Đurđević i Šibenčanin nedavno su izrekli sudbonosno "da", a prve dane braka provode odvojeno. Naime, dok je Duje zauzet obvezama prema hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji, njegova supruga uživa u ljetnim čarima i odbrojava zadnje tjedne trudnoće u rodnom Dubrovniku. Adriana Đurđević izgleda sjajno i punim plućima uživa u ljetnom radostima. Mnogi su ostali zatečeni njenim izgledom. 

Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car Možda vas zanima Adriana Đurđević u stylish trudničkom outfitu - je li odabirom boje otkrila spol djeteta? Rubrika Stars Stars

Dubrovčanka na svom Instagram profilu dijeli brojne fotografije na kojima se vidi kako uživa u moru i suncu, a ne libi se pokazati trudnički trbuh.

Duje Ćaleta-Car u strogoj tajnosti u Dubrovniku uplovio je u bračnu luku s Adrianom Đurđević

Lijepa trudnica u zadnjim tjednima trudnoće pokazala je i svoje modne kombinacije. Osim romantičnih bijelih, dugih haljina koje je nosila uz obalu mora u Marseillesu gdje Duje i ona žive tijekom godine, Adriana je modne trudničke kombinacije pokazala i na "domaćem terenu". 

Velike vrućine svakoga tko je mogao natjerale su da osvježenje potraži u moru, pa se tako i Adriana spustila u jednu od jadranskih uvala. Adriana je pozirala u zelenom jednodjelnom badiću koji jasno ističe trudnički trbuščić dok uživa u plićaku. Glavu je od jakog sunca zaštitila maramom povezanom na potiljku. 

Na svom Instagram profilu objavila je i fotografiju u jednodijelnom žutom badiću dubokog dekoltea. Uz nju je napisala: "Lovim sunce", a objava je  prikupila veliki broj lajkova i komlimenata. "Zgodna mama", "Najslađa si", "Morska sirena", pisali su joj obožavatelji u komentarima. 

Vjenčanje Adriane Đurđević i Duje Ćaleta-Cara Možda vas zanima Kakvi bajkoviti prizori! Adriana Đurđević pokazala prekrasne fotografije tajnog vjenčanja u Dubrovniku Rubrika Stars Stars

Adriana doista blista i izgleda zanosno i s trudničkim trbuhom, a trudnoću odlično podnosi. Podsjetimo, buduća mama je nakon pet godina ljubavi, nogometašu Duji Ćaletu Caru rekla sudbonosno "da". Duje Ćaleta-Car i njegova odabranica Adriana uplovili su u tajnosti u bračnu luku organiziravši svadbeno slavlje u terasi dubrovačkog Revelina uz najužu obitelj i prijatelje.

Photo: Instagram@kristina_salinovic

Komentari 0