Stars
Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car

Adriana Đurđević u stylish trudničkom outfitu - je li odabirom boje otkrila spol djeteta?

  • Nakon što je otkrila kako očekuje dijete sa zaručnikom Dujom Ćaletom-Carem, izgleda kako Adriana Đurđević proživljava najljepše dane
  • Mnogi su joj komplementirali na predivnom trudničkom izgledu koji je pokazala na fotografiji iz Marseillea gdje par živi
  • No, je li odabirom boje outfita lijepa pravnica nagovijestila i spol bebe?

Dubrovkinja Adriana Đurđević nedavno je otkrila kako očekuje dijete sa svojim zaručnikom, nogometašem Dujom Ćaletom-Carem. Divne vijesti za ovaj zgodni par dolaze samo mjesec i pol dana nakon što su objavili zaruke u francuskom Marseilleu gdje žive. A francuska kulisa čini se idealna je za proživljavanje romantične priče u kojoj 28-godišnja pravnica uživa na najljepši mogući način. Svojim pratiteljima pokazala je trudnički trbuščić u neodoljivoj ružičastoj kombinaciji. 

Možda vas zanima Nakon vijesti o zarukama, stiže i ona o prinovi! Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car postaju roditelji Rubrika Stars Stars

‘’Blagoslovljena’’, kratko je napisala Adriana uz fotografiju. 

U ružičastim tajicama i bijelom sakou koji je iskombinirala na bijele tenisice, Adriana je pozirala naslonjena na stup zagrlivši nježno svoj trbuščić. Od sunca se zaštitila ružičastim šeširom koji je zaokružio ovu nježnu proljetnu kombinaciju. Je li na odabir boje outfita inspirirao spol bebice, može se samo nagađati jer par spol djeteta još uvijek drži u tajnosti. Fotografijom na Instagram profilu Adriana je pobrala same komplimente. 

‘’Koja divna trudnica’’, Ma što reći, predivno’’, ‘’Divota’’, ‘’Divnaaa’’, ‘’Kao gušter, samo da je sunca. Divna si’’, samo su neki od komentara. 

Zaručili su se Adriana Đurđević i nogometaš Duje Ćaleta-Car, pokalaza je i zaručnički prsten

Lijepa pravnica je i ranije pokazala trudnički trbuščić na fotografijama na kojima se nalazi u zagrljaju svog zaručnika. 

‘’Tvoje srce kuca zbog naše ljubavi, a naša ljubav postaje jača zbog tebe", napisala je uz fotografije. 

Adriana je za Story otkrila kako se nalazi u drugom tromjesečju trudnoće. S 24-godišnjim Dujom je u vezi četiri godine, a zbog njega je i preselila u Marseille gdje on igra nogomet za istoimeni klub. 

Photo: Instagram@silvi.gjo

Komentari 0