Stars

Ima li što bolje od ljetnih fotki polugolih poznatih seksi Hrvata? Kojeg bi ti 'udomila'?

  • Uvijek volimo vidjeti naše omiljene poznate muškarce u raznim odjevnim kombinacijama, ali ipak najviše - bez odjeće :)
  • Poznati su Hrvati obožavateljima podijelili prve fotografije s plaže na kojima su se pohvalili isklesanim tijelima
  • Slavko Sobin, Ivan Pažanin i Dejan Lovren samo su neki od najatraktivnijih Hrvata koji su nas oduševili svojim objavama, a sve smo začinili i ljetnim fotkama holivudskih seksi frajera

Ljeto je u punom zamahu pa gledamo kako da svaki slobodni trenutak iskoristimo za odlazak na more ili na bazen da se osvježimo. Brojne poznati Hrvati već su pojurili na jadransku obalu i sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama podijelili prve dojmove, ali i atraktivne fotografije. Kako se na plaži provode neki od najatraktivnijih i najpoželjnijih muškaraca Lijepe Naše, ali i neke holivudske seksi zvijezde, otkrivamo ti u nastavku.

Možda vas zanima Lanena kolekcija stigla je u Lidl ovaj tjedan - morala sam je isprobati Rubrika Moda Moda

1. Slavko Sobin

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez

Slavko Sobin nosi titulu jednog od najatraktivnijih hrvatskih glumaca. Rekle bismo s pravom ako je suditi prema posljednjim fotografijama na njegovom Instagram profilu. Glumac naporno vježba i pazi na prehranu, a rezultati njegova truda su itekako vidljivi. Također, svaki slobodan trenutak koristi za bijeg na jadransku obalu, a obožavateljice bi ga prema objavama ovog ljeta mogle potražiti na Šolti.

2. Luka Nižetić

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez

Da je Luka Nižetić pravi mamac za ženske oči znaju i vrapci na grani. Pjevač vrlo rado s pratiocima na društvenim mrežama dijeli fotografije svog isklesanog tijela ukrašenog tetovažama. Ako ti je zapeo za oko i voljela bi ga škicnuti iz bliza, možeš se ovoga ljeta zaputiti na Vis. Luka je ondje prije nekoliko godina otvorio svoj restoran Fabrika pa osim u izgledu možeš uživati i u čarima kuhinje ovog prvog hrvatskog Celebrity MasterChefa.

3. Ivan Pažanin

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez

Morskim čarima nije odolio ni još jedan poznati hrvatski kuhar. Trogiranin Ivan Pažanin slobodne trenutke koristi za odmor na morskom žalu. Među ženskom publikom već godinama slovi za jednog od najseksepilnijih Hrvata, a svoju titulu redovito potkrjepljuje atraktivnim fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama. One obožavateljice koje žele uživati u čarima njegova lika i djela trebaju se uputiti u Split gdje poznati televizijski kuhar već godinu dana vodi restoran Štorija.

Možda vas zanima Poznate Hrvatice već su na plažama, provjerili smo kakve kupaće kostime nose ove sezone Rubrika Moda Moda

4. Mario Mandžukić

U brojnim nogometnim ligama sezona je završila te su nogometaši pohitali na zaslužene odmore. Napadač Mario Mandžukić našao se posljednjih dana u žiži novinskih natpisa koji razmatraju njegov ostanak u sadašnjem klubu Juventusu. Dok nogometni stručnjaci analiziraju gdje bi voljeni Manđo trebao i morao nastaviti karijeru, on se zaputio na odmor. Ovih je dana na svom Instagramu objavio niz kratkih video uradaka u kojima promovira jadransku obalu. Pritom je pokazao i svoje mišićavo tijelo pa su mu neki udijelili titulu "mistera turizma". Brojne obožavateljice je zanimalo gdje su te tajnovite uvale u kojima se Manđo boravi. On se nije oglasio, no poznato je kako posjeduje nekretninu na Braču pa vjerujemo kako će ovog ljeta to biti njegova baza.

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Word of the week: Relaxation 😎🇭🇷❤ #fulloflife #croatia #mm17🌪

A post shared by Mario Mandžukić MM 17 (@mariomandzukic) on

5. Dejan Lovren

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez

Za Dejana Lovrena nema odmora. Po završetku sezone iz Engleske se zaputio u Novalju gdje posjeduje hotel. Ovaj ambiciozni poduzetnik nedavno je proslavio i 30. rođendan, a za brojne obožavateljice izgleda bolje nego ikad. Na jadransku obalu su se zaputili i njegov kolega iz reprezentacije Mateo Kovačić te bivši suigrač Vedran Ćorluka. No za razliku od prethodno spomenutog dvojca, ovaj nije s obožavateljicama odlučio podijeliti fotografije svojih obnaženih tijela već su ti prizori ostali rezervirani za njihove supruge.

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez

Možda vas zanima Ovako zvijezde zaista izgledaju u stvarnom životu u badiću - bez filtera! Rubrika Life&style Life&style

6. Jason Momoa

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Na posjet Mediteranu su se odlučile i dvije strane zvijezde - Jason Momoa i Matthew McConaughey. Baš poput Aquamana, Jason je s obitelji posjetio Italiju. A pažnju žena diljem svijeta privukle su njegove fotografije u kojima je pokazao zavidnu figuru.

7. Matthew McConaughey

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Omiljeni američki dečko s juga, Matthew McConaughey s obitelji i prijateljima ljetuje u Grčkoj, a paparazzi su ga fotografirali dok je sina učio popularnu igru "žabice". Dok su neki korisnici Interneta komentirali kako se opustio i ugojio, nama se čini kako glumac na pragu svoje pedesete izgleda sasvim dobro. Kakav je tvoj dojam?

 

Photo: Instagram/Jenlyn Rodriguez

Komentari 0