Stars

Ima li išta slađe? Luka Nižetić objavio je dirljiv video sa sestrom i nećakom

  • Popularni pjevač Luka Nižetić objavio je na Instagramu video u kojem njegova sestra, Petra, pjeva njegovu pjesmu i zabavlja svog sinčića
  • Petra Nižetić Mastelić živi u San Franciscu, a krajem svibnja rodila je sinčića Jozu
  • Luka i Petra ne kriju koliko su povezani te su si velika podrška

Nova pjesma poznatog pjevača Luke Nižetića (35), ''Ludilo brale'' koju je snimio s Reneom Bitorajcem i Miroslavom Škorom postaje pravi ljetni hit, a to zna i njegova sestra Petra. Naime, Luka je na svom Instagram profilu objavio video koji mu je poslala Petra Nižetić Mastelić iz San Francisca u kojem živih posljednjih godina sa suprugom Franom. Uz video, Luka je napisao: ''Je li ovo najljepši video ikad, u svim svemirima!''.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Nižetić (@lukanizetic) on

U videu nasmiješena Petra pjeva najnoviju bratovu pjesmu svom sinčiću Jozi kojeg je donijela na svijet krajem svibnja. Dok pjeva pjesmu, Petra se igra s nogicama malenog koji je u prugastom plavo-bijelom bodiju kratkih rukava te mu ne vidimo lice. Lukina objava oduševila je brojne pratitelje, a objavu su komentirale i druge poznate osobe iz javnog života poput Nives Ivanišević koja je napisala: ''Aaaa <3 pa popapati ih<3!'', pjevačice Gina Viktorija Damjanić i Pamela Ramljak, glumica Nataša Janjić te brojni drugi. 

Možda vas zanima Znamo kako napraviti savršen večernji look za ljetne provode! Rubrika Beauty Beauty
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petra Nizetic Mastelic (@modakomoda) on

Luka je ovim videom najavio i spot za pjesmu koji izlazi danas u podne te je još jednom pokazao kako su si on i Petra zaista međusobno velika podrška u životu. Tako Luka ni ne propušta odlaske u Ameriku, a kad Petra dođe u Hrvatsku su nerazdvojni. 

Photo: Instagram

Komentari 0