Život 14. ožujka 2019.

Petra Nižetić objavila je prvu trudničku fotku te pozvala na prosvjed: Svim srcem, umom, glasom i bijesom sam s vama!

Instagram @haileybieber.
  • Voditeljica i blogerica Petra Nižetić Mastelić na svom Instagram profilu objavila je prvu trudničku fotografiju
  • Osim što je u opisu napisala kako provodi trudničke dane, pozvala je na prosvjed pod nazivom #spasime, 16.ožujka
  • Osim Petre i druge poznate Hrvatice i Hrvati pozvali su na prosvjed

Krajem siječnja, Splićanka s američkom adresom, Petra Nižetić Mastelić je za portal Gloria.hr potvrdila vijest o svojoj prvoj trudnoći o čemu smo i mi izvijestili. Nakon te objave, Petra se na neko vrijeme povukla s Instagrama, ali je jutros podijelila svoju fotografiju  na kojoj smo mogli po prvi put vidjeti i njezin trudnički trbuščić. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petra Nizetic Mastelic (@modakomoda) on

"Lijepa ili nasilna naša?"

Uz fotografiju je napisala: ''Danas se navršava 30-i tjedan mog blaženog stanja. Nekako sam odlučila uživati u svojoj prvoj trudnoći i posvetiti se sebi i svojoj maloj obitelji na drugom kraju svijeta. Tako sam se na neko vrijeme skinula sa socijalnih mreža, a čitanje portala svela sam na minimum. Zauzvrat čitam knjige koje su godinama kupile prašinu, vezem macramé, prakticiram jogu, fotkam mrtvu prirodu, razgovaram na fiksni telefon i puštam svojoj bebi i sebi klasiku..manje više bavim se svim ‘dosadnim’ stvarima kako i priliči jednoj trudnici. Drugim riječima zen. Iz tog gotovo pa bestežinskog stanja, zadnjih su me tjedana prenule vijesti koje dolaze iz ‘Lijepe naše’ il’ da možda stvari nazovem pravim imenom pa kažem ‘Nasilne naše’. Svaka jezivija od one prethodne. Hashtag im pak zajednički #državajezakazala. Pih! Ništa nova! No nešto je ovoga puta drugačije. U pitanju su djeca. Četvero odjednom. Bačeni kroz balkon. Bacio ih rođeni otac. Moj novopečeni majčinski mozak taj monstruozni čin još dan danas ne može procesuirati. Kao što se ne može pomiriti sa surovom činjenicom da je to samo kap u moru hrvatske zbilje o kojoj sad već svakodnevno čitam na facebook grupi #spasime. E pa došlo je 5 do 12. Žao mi je ko psu što ne mogu fizički podržati prosvjed #spasime koji će se održati ove subote 16.03. u 11:55 am na Trgu Kralja Tomislava u Zagrebu. Svim srcem, umom, glasom i bijesom sam s vama @jelka12 ♥️ Tko sve ide na prosvjed? • .
#spasime #saveme #mirniprosvjed#obiteljskonasilje #petdodvanaest#trgkraljatomislava #zagreb #hrvatska ''

Možda vas zanima... Znanstveno je dokazano: izlazak s frendicama dvaput tjedno jako utječe na tvoje zdravlje. Evo zbog čega! Rubrika Beauty Beauty

Mnogi slavni pozivaju na prosvjed

Petra je jedna od mnogih poznatih Hrvatica koja je pozvala na prosvjed čija je inicijatorica popularna producentica, scenaristica i glumica Jelena Veljača. Jelena je napravila i Facebook grupu pod nazivom #spasime u kojoj su se okupili mnogi građani s ciljem bolje zaštite djece i žena te je najavljen mirni prosvjed za subotu 16. ožujka u 11.55 sati na Trgu kralja Tomislava u Zagrebu na kojem će iznijeti svoje zahtjeve. 
Osim Petre, na prosvjed su pozvali i Damir Urban, Ljupka Gojić Mikić, Iva Radić, Sanja Doležal, Daria Lorenci Flatz, Leon Lučev, Iva Šulentić, Miran Kurspahić, Jelena Perčin i brojni drugi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by #spasime (@spasime1635do12) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by #spasime (@spasime1635do12) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by #spasime (@spasime1635do12) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by #spasime (@spasime1635do12) on

Komentari 0