Stars

Ivan Pažanin otvorio sezonu kupanja - "goli chef" slikom pokupio komplimente tipa Apolon, pravi Dalmatinac...

  • Chef Ivan Pažanin jučer se pohvalio da je otvorio sezonu kupanja
  • Pozirao je u moru, a neke obožavateljice zabrinule su se da će razboljeti
  • Većina je pohvalila njegovu figuru, a jedna pratiteljica ga je nazvala Apolonom

Hrvatskog chefa Ivana Pažanina šira publika upoznala je u kulinarskom showu ''Tri, dva, jedan - kuhaj'', a od tada ga vjerno prati cijela horda obožavatelja. Plavooki 35-godišnji chef na Instagramu ima gotovo 29 tisuća pratitelja i s njima rado dijeli fotografije iz svoje svakodnevnice. Jučer im je tako otkrio da je otvorio sezonu kupanja. I to ne bilo kako! Pažanin je podijelio sliku na kojoj je do struka u vodi i napisao: ''Ledeno do boli, ali NAPOKON kupanje, more, sol. Sezona otvorena.''

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Pazanin (@pazanin.ivan) on

Neke obožavateljice upozorile su ga da bi mogao dobiti upalu pluća, a druge su se oduševile spremnošću da se već u ožujku baci u more. ''Tako triba, pravi Dalmatinac.'' - napisala je jedna 35-godišnjem chefu koji u Splitu vodi restoran ''Štorija''. Njegov restoran usmjeren je na mediteransku hranu s modernim zaokretom, a, sudeći po komentarima, čini se da je postao pravo it mjesto u gradu pod Marjanom.  

Možda vas zanima Što trebaš napraviti ako te uhvati grč u vodi? Rubrika Život Život
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Pazanin (@pazanin.ivan) on

Dok su neke hvalile hrabrost, druge su pažnju obratile na Pažaninovu figuru, a jedna od njih opisala ga je kao Apolona. Fotka je u jednom danu skupila više od 3 tisuće lajkova, a sigurni smo da će broj rasti.

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0