Stars

I princeza voli uzorak leoparda: Evo kako ga nosi Kate Middleton, uz naušnice od 90 kuna

  • Vojvotkinja od Cambridgea odjenula je haljinu leopard uzorka
  • U trendi zelenoj nijansi i njoj ipak atipičnim printom, još jednom je izazvala divljenje svojim stilom
  • Posjetila je ustanovu koju je pokrenula s prinčevima Williamom i Harryjem te Meghan Markle, a za tu je prigodu zasjala u elegantnoj kombinaciji

Kate Middleton svojim nas odjevnim kombinacijama uvijek oduševi, primarno zbog elegancije i jednostavnosti kojom odiše. Dok su to nerijetko monokromatske verzije, ponekad nas iznenadi, a tako je bilo i ovaj put kada je pokazala svoju "divlju stranu" prošetavši haljinu zanimljivog uzorka.

Vojvotkinja od Cambridgea posjetila je Shout, ustanovu za besplatnu podršku mentalnom zdravlju koju je pokrenula 2019. godine sa suprugom Williamom, princem Harryjem i njegovom suprugom Meghan Markle. Za posebnu je prigodu odjenula haljinu leopard printa.

U trendi zelenoj, točnije maslinastoj nijansi, i leopard uzorka, haljina midi dužine s potpisom Dereka Lama je uz kombinaciju crnog remena s velikom kopčom isticala njezinu besprijekornu liniju.

Možda vas zanima Kate Middleton u službenom posjetu dobila neuobičajeno modno pitanje: “Gdje ste kupili čizme?” Rubrika Stars Stars

Poslovni stil istaknula je gornjim dijelom koji podsjeća na košulju i s mašnom oko ovratnika, a look je kombinirala s visokim crnim čizmama.

Raspuštena kosa s loknama postala je već njezin zaštitnički znak, a prebačena iza ramena otkrivala je i okrugle, a decentne naušnice koje se prodaju na ASOS-u za samo 90 kuna.

Možda vas zanima Kate Middleton s naušnicama od 60 kuna odisala elegancijom u prvom službenom pojavljivanju ove godine Rubrika Moda Moda

Vojvotkinja je fotografije posjeta objavila na svom Twitteru. "Upoznavši neke od nevjerojatnih volontera danas čije sam priče čula i vidjela kako olakšavaju razgovore, očito je koliko njihov empatični pristup pomaže ljudima da se osjećaju sigurno, mirno i kao da ih se čuje", napisala je u objavi.

Organizaciji se broj korištenja povećao tijekom pandemije, a princ William se čak javio za volontiranje u funkciji savjetnika na platformi.

Photo: Instagram@gisou

Komentari 0