Moda

Kate Middleton s naušnicama od 60 kuna odisala elegancijom u prvom službenom pojavljivanju ove godine

  • U svojem prvom službenom pojavljivanju ove godine, Kate Middleton odabrala je jednostavnu modnu kombinaciju
  • U elegantnom outfitu najviše se istaknuo efektan plavi kaput 
  • Na event u Londonu Kate je stigla modno usklađena sa suprugom princom Williamom

Kate Middleton i princ William zajedno su se pojavili na prvom službenom događanju u 2022. godini. Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea posjetili su londonski Foundling Muzej, koji priča priču o povijesti bolnice Foundling, utemeljene 1739.

Bolnica je bila prvi britanski dom za siročad i djecu o kojima se njihove majke nisu mogle brinuti. Kate je postala pokroviteljica muzeja 2019., u sklopu svog rada podizanja svijesti o maloj i nezaštićenoj djeci.

U pratnji princa Williama, Kate je izgledala elegantno kao i uvijek prilikom posjeta muzeja. Svojim obožavateljima predstavila je pravu poslovnu eleganciju za ovaj event u Londonu.

Njena kosa bila je raspuštena u blage valove, što je jedna od frizura koju Kate često nosi. Kate je poznata po tome da voli miješati dizajnerske stvari s komadima iz kolekcija high street brendova po pristupačnijm cijenama.

Kate Middleton Možda vas zanima Kate i William u kazalištu: Vojvotkinja zablistala u zelenoj haljini, istoj koju je nosila prije dvije godine Rubrika Stars Stars

Vojvotkinja je ispod upečatljivog plavog kaputa nosila jednostavnu crnu dolčevitu i crne hlače, iz kolekcije marke Jigsaw. Struk je naglasila efektnim crnim kožnim remenom sa zlatnom kopčom.

I kaput i hlače koje je Kate odabrala nositi za ovu prigodu, nosila je već prije, a svima je dobro poznato koliko Kate obožava nositi svoju odjeću iznova i stvarati nove outfite. I kod obuće Kate se ponovno odlučila za tamnoplave cipele na petu marke Emmy London.

Šminke i nakita je imala minimalno, a uz zaručnički prsten, samo je na ušima nosila naušnice brenda Accessorize, kojima je cijena samo 7 funti (oko 63 kune)

Možda vas zanima Kate Middleton i princ William uhvaćeni u trenutku dok zavodnički flertuju pogledima, preslatko je Rubrika Stars Stars
 
Photo: Instagram@gisou

Komentari 0