Stars

Kate Middleton i princ William uhvaćeni u trenutku dok zavodnički flertuju pogledima, preslatko je

  • Nježan trenutak Kate i Williama kamera je uhvatila tijekom božićnog koncerta u Westminster Abbey
  • Zbog kraljevskog protokola, njihove ovakve trenutke gotovo uopće ne viđamo
  • Zaljubljeni pogled izmijenili su dok je Ellie Goulding pjevala

Zbog kraljevskog protokola koji moraju slijediti, vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea gotovo nikad javno nemaju prisne momente. No, ovaj put ih je kamera uspjela uhvatiti kako izmjenjuju poglede i osmijehe tijekom nastupa Ellie Goulding na božićnom koncertu dok je pjevala “Have Yourself A Merry Little Christmas”. Ellie je inače paru pjevala i na njihovom vjenčanju 2011. pa je za pretpostaviti da ih je pjevačica podsjetila na njihove romantične trenutke koje su podijelili tijekom svog prvog plesa.

Kate Middleton Možda vas zanima Kate i William u kazalištu: Vojvotkinja zablistala u zelenoj haljini, istoj koju je nosila prije dvije godine Rubrika Stars Stars

Iako je pogled daleko od tipičnog javnog iskazivanja nježnosti i takav je vrlo rijedak za Williama i Kate, koji se inače na događanjima ponašaju vrlo profesionalno i u skladu s protokolom. Iako se i drugačija pravila primjenjuju i za drugačije kraljevske aktivnosti.
Stručnjakinja za kraljevski bonton, Myka Meier, za People je rekla: “Starijim članovima kraljevske obitelji vjerojatno ne bi bilo ni rečeno kako se ponašati ili kad mogu ili ne mogu iskazivati nježnosti, već bi se vjerovalo u njihovu moć prosudbe i da će sami dobro procijeniti kad je što prikladno."

Članovi kraljevske obitelji često svoje ponašanje i javna iskazivanja naklonosti usklađuju i prilagođavaju događanju na kojem se trebaju pojaviti. Na ozbiljnijem i formalnijem eventu, manje je vjerojatno da ćemo vidjeti opušteno ponašanje i iskazivanje nježnosti, za razliku od neformalnijeg eventa gdje bi se takvo ponašanje smatralo prikladnijim.

Kraljevska obitelj Možda vas zanima Kate Middleton kao Grinch: George, Charlotte i Louis neće za Božić dobiti što su zamislili Rubrika Stars Stars
Photo: Shutterstock

Komentari 0