Stars

Kate Middleton u službenom posjetu dobila neuobičajeno modno pitanje: “Gdje ste kupili čizme?”

  • Kate Middleton je na nedavnom službenom pojavljivanju nosila neutralnu kombinaciju u zemljanim bojama
  • Prilikom fotografiranja, jedna žena upitala ju je gdje je kupila čizme
  • Tijekom posjeta, William i Kate upoznali su i preslatkog psića koji je budući terapijski pas

Vojvotkinja od Cambridgea uvijek oduševljava svojim elegantnim modnim kombinacijama, što je bio slučaj i na njenom posljednjem službenom pojavljivanju.

Kate (40) i princ William (39) posjetili su ruralni Lancashire kako bi posjetili zdravstvene radnike u bolnici Clitheroe Community Hospital. Posjetili su i dobrotvornu organizaciju Church on the Street, koja je osnovana 2019. i bavi se borbom protiv beskućništva i siromaštva.

Dok su pozirali za fotografije s drugim obiteljima, Kate je u naručje primila malenu Anastasiju Barrie, što je izazvalo emocije kod prisutnih, a Williama nagnalo da se našali “Nemojte mojoj ženi davati još ideja!”

Kate Middleton nosila je zimski kaput u boji devine dlake, pleteni komplet pulovera i suknje u smeđoj boji i smeđe čizme od brušene kože. Jedna obožavateljica nije željela propustiti priliku Kate upitati jedno pitanje vezano uz njezin outift.

Majka malene Anastasije, Trudi u tom je trenutku iskoristila priliku da Kate upita “Gdje ste kupili čizme?”. Budući da ju Kate isprva nije čula, Trudi je ponovila pitanje, na što se Kate nasmiješila i odgovorila “Oh, ne znam ni sama.” 

Vojvotkinja od Cambridgea pojavila se u elegantnom izdanju koje je u skladu s modnim protokolom i pravilima koje mora slijediti kao članica kraljevske obitelji.

Iako Kate nije odgovorila na pitanje, fanovi su ubrzo otkrile koji se brendovi kriju iza Kateinog outfita. Nosila je kaput marke Massimo Dutti, pleteni komplet brenda održive mode Iris & Ink i Yves Saint Laurent čizme.

Katein outfit također se savršeno uklopio s Alfiejem, štencem kojeg su upoznali prilikom posjeta bolnici. Alfie će biti treniran kao terapijski pas za potporu pacijentima i radnicima u bolnici.

Preslatki psi Kate i Williamu nisu strani, budući da su i oni kao obitelj usvojili koker španijela, nakon što im je uginuo voljeni ljubimac, pas Lupo.

Dok su dragali Alfieja, Kate je prokomentirala: “Naš pas će biti jako uzrujan. Ona će se sigurno pitati “Gdje ste to bili?”. Tim putem Kate je i po prvi put potvrdila da je njihov novi kućni ljubimac i obiteljski pas ženka.

Možda vas zanima Kate Middleton i princ William uhvaćeni u trenutku dok zavodnički flertuju pogledima, preslatko je Rubrika Stars Stars

 

Photo: Instagram@gisou

Komentari 0