Stars

Hugh Grant je objavio fotku s prostitutkom s kojom je uhvaćen na djelu. Poruka je otrovna

  • Mislim, tko bi se pohvalio s tako nečim? Samo onaj koji je skandal već preživio
  • Hugh Grant je uhvaćen i uhićen u L.A.-ju za vrijeme seksa u automobilu s prostitutkom - prije gotovo 25 godina
  • Zašto je danas opet sve izvukao na vidjelo? Očito zato što to neki još uvijek nisu zaboravili

Britanski glumac Hugh Grant na svom je Twitteru podjelio sliku sebe i hm, "seksualne radnice", kako to Britanci lijepo kažu s kojom je uhvaćen na djelu, u automobilu još tamo sredinom devedesetih. Za one koje se ne sjećaju ili su premladi da bi se sjećali, Hugha su pri tom uslikali paparazzi i izbio je veliki skandal.

Možda vas zanima Je li tvoj šampon za kosu kancerogen? Provjeri! Rubrika Beauty Beauty

U to je vrijeme glumac dječačkog šarma bio san mnogih žena, bila je to 1995., godina nakon što je izašao film "Četiri vjenčanja i sprovod" i Hugh je bio na vrhuncu popularnosti. A još je važnije kako je s prostitutkom zabrijao u vrijeme dok je bio u vezi s modelom i glumicom Liz Hurley. Bili su par koji je javnost obožavala, nešto poput Brangeline prije Brada Pitta i Angeline Jolie. Zanimljivo, Liz je ostala uz njega i nakon ponižavajućih fotki po tabloidima i Grantovog uhićenja, prekinuli su tek pet godina kasnije.

 | Autor: Screenshot/HughGrantTwitter Screenshot/HughGrantTwitter

I što, dakle, Hughu bi da sad sve izvuče ponovno na svjetlo dana? Bila je to poruka koju je poslao onima koji ga trollaju na društvenim mrežama. Fotografija koja prikazuje Hugha kao obješenih ramena i pogleda ovce snimljena je kad je uhićen, a u policijskoj je stanici snimljena i prostitutka Divine Brown, oboje optuženi za nemoralno ponašanje na javnom mjestu. Njihove sada spojene fotke Hugh je objavio s komentarom: "Moji dragi trollovi. Nadam se da će vam ovo biti od pomoći. Sad imate više vremena da ga provedete s mamicom".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#HughGrant #HughGrantPics #HughGrantPhotos #ElizabethHurley

A post shared by Hugh Grant ™ (@hugh.grant.official) on

 
Očito sirotog Hugha s tom aferom ne puštaju na miru ni gotovo 25 godina kasnije. Hmmm. Grant je kasnije incident s Divine Brown kasnije nazvao "trenutkom ludila". S Liz je i danas jako dobar prijatelj. Inače Liz Hurley u svojim 50-ima izgleda izvrsno. Puno mladolikije od Hugha - možda je riječ o urednijem životnom stilu?
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0