Life&style

10 glumica za koje nećete vjerovati da su starije od 50

One su prevarile godine i zaustavile starenje, a kako i vi možete izgledati mladoliko u menopauzi, otkrijte u tekstu

Kako sačuvati mladoliki izgled u zrelijim godinama, pitanje je s kojim se u jednom trenutku svog života suočava većina žena. Taj problem još je izdraženiji u menopauzi kada, zbog smanjenja estrogena, koža počinje stariti brže, no proces je moguće usporiti odgovarajućom njegom i promjenom životnog stila.
Sve, naravno, započinje kvalitetnom prehranom - povećajte unos antioksidansa, ponajprije vitamina A, C i E, jedite puno voća i povrća i pijte zeleni čaj te crno vino, naravno u manjim količinama.
Jednako važan je i san, kojeg vam ne smije manjkati, jer se tijelo preko noći obnavlja.
Što se tiče make up-a, ulaskom u menopauzu trebali biste se voditi pravilom "manje je više", jer preteška šminka imat će kontraefekt. Nedostatke ćete najbolje prekriti puderom u svijetlijoj nijansi, koji će vam podariti i svježiji izgled, a za podočnjake tu je korektor. Sigurno ste primjetile i da u 50-ima usne postaju blijeđe, stoga će vam najbolje pristajati tamniji ruževi, koji su ionako in.
Važno je znati i pravilno škinuti šminku, a u starijim godinam trljanje lica nikako nije poželjno. Radije natopite blaznicu preparatom za uklanjanje make up-a i prislonite ju na područje s kojeg želite skinuti šminku te ostavite 20-ak sekundi da se otopi. 
Koži u menopauzi potrebna je i posebna, odgovarajuća njega. Neovadiol krema iz Vichya sadrži revolucionaran novi kompleks od 4 aktivna sastojka koja zajedno djeluju na obnavljanje gustoće, volumena, sjaja i mladolikosti kože tijekom menopauze i uz to ne sadrži paraben. 
Uz ove savjete, mladoliki izgled u menopauzi vam je zagarantiran, a dokaz tome su i ove glumice koje beauty trikove imaju u malom prstu i izgledom nikako ne odaju koliko zapravo imaju godina.

 | Autor: Getty Images Getty Images Andie Macdowell  (58)

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images Julianne Moore (55)

 | Autor: Getty Images Getty Images Kim Basinger (62)

 | Autor: Getty Images Getty Images Kim Cattrall (60)

 | Autor: Getty Images Getty Images Michelle Pfeiffer (58)

 | Autor: Getty Images Getty Images Susan Sarandon (70)

 | Autor: Getty Images Getty Images Sharon Stone (58)

 | Autor: Getty Images Getty Images Sigourney Weaver (67)

 | Autor: Getty Images Getty Images Salma Hayek (50)

 | Autor: Getty Images Getty Images Elizabeth Hurley (51)

 

Photo: Getty Images

Komentari 0