Stars

Nosi li ona to pidžamu u javnosti? Smjelom modnom kombinacijom Nina Badrić iznenadila obožavatelje

  • Poznato je kako pjevačica Nina Badrić obožava nositi odijela, no ovo posljednje izazvalo je poseban interes njezinih obožavatelja
  • Naime, u lepršavom odijelu cvjetnog uzorka dio je Nininih obožavatelja prepoznao pidžamu, a ova je usporedba rezultirala nizom duhovitih opaski
  • Pjevačica je modnu kombinaciju upotpunila omiljenim Gucci cipelama, a pokazala je i mladenačku frizuru

"Gdje ćemo danas?", upitala je pjevačica Nina Badrić svoje pratioce na društvenim mrežama. Ovo pitanje priložila je u opisu fotografije na kojoj ju možemo vidjeti kako pozira ispred Centra Kaptol držeći u ruci tulipane. Za ovu priliku 48-godišnjakinja je odjenula lepršavo cvjetno odijelo koje je uparila s omiljenim Gucci cipelama na visoku petu. A kako je pjevačica ove 6.000 kuna vrijedne cipele prethodno uklopila u elegantno i casual izdanje možeš provjeriti ovdje.

Cjelokupni proljetni izgled upotpunile su sunčane naočale, ali i mladenačka frizura. Riječ je o takozvanim svemirskim pundžicama, frizuri koju su u više navrata rado nosile i njezine kolegice, pjevačice Jennifer Lopez i Ariana Grande.

Možda vas zanima Ovaj proljetni trend posebno će lijepo pristajati ženama s bujnim oblinama Rubrika Moda Moda

Ipak, kod dijela Nininih obožavatelja njezin modni odabir nije naišao na odobrenje jer ih je spomenuo odijelo podsjetilo na pidžamu. A ova asocijacija rezultirala je i duhovitim odgovorima koji su pjevačici upućeni na pitanje s kojim smo započeli članak. "Izgleda mi kao natrag u krevet", "Ponovno na spavanje", "Lijepa pidžama", "Laku noć svirači", samo su neki od komentara koji su se mogli pročitati ispod spomenute objave.

Možda vas zanima Proljeće je pred vratima, a mi jedva čekamo nositi ovaj obožavani model suknji Rubrika Moda Moda

Naravno, bilo je i onih koje je Nina oduševila svojom modnom pojavom. "Na izbor za Miss Universe. Mogla si i do sad, ali s najnovijim izgledom možeš parirati i maturskoj generaciji", poručila je pjevačici jedna pratiteljica, dok je drugi pratitelj dodao kako smatra da je Nina "sve ljepša i ljepša". Predstavljeni izgled nisu propustile prokomentirati ni Borna Kotromanić i Marija Husar Rimac, koje su za Nininu odjevnu kombinaciju imale samo riječi hvale.

 

Photo: Instagram@ tihanaharapinzalepugin

Komentari 0