Stars

Nina Badrić u elegantnom i casual izdanju, a uz oba nosi Gucci cipele vrijedne više od 6 tisuća kuna

  • Jedna od najpoznatijih domaćih pjevačica, Nina Badrić, posljednjih je dana objavila nekoliko fotografija iz beogradskog hotela
  • Mnogo pažnje privukao je njezin zanimljiv outfit - odijelo pepita uzorka koje je iskombinirala s Gucci štiklama
  • Nina je za izgled dobila mnogo komplimenata, a osim odijela pokazala je i svoje casual izdanje

Posljednjih mjeseci domaći glazbenici ne nastupaju pa pregršt slobodnog vremena krate na razne načine, a jedan od njih su i putovanja. Dok se neki odlučuju za dalje relacije, većina ih ostaje u susjedstvu. Pjevačica Nina Badrić, sudeći prema Instagram objavama, posljednje dane provodi u Beogradu gdje uživa u hotelu. 

Možda vas zanima "Kad sam bila top model". Nina Badrić se prisjetila kako je izgledala prije 29 godina Rubrika Stars Stars

Pjevačica je velika ljubiteljica odijela u kojima smo ju mogli vidjeti i u poslovnom i privatnom izdanju i izvrsno ih nosi, a ovog puta se odlučila za model u pepita uzorku. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Vrlo brzo nakon objave, pjevačici su krenuli stizati komplimenti za izgled. Iako je ovaj uzorak za neke nezgodan jer vizualno može proširiti figuru, Nina nema tih problema već joj zaista odlično pristaje. Nakon slike gdje se vidi cijelo odijelo, Nina je objavila i jednu iz bliza na kojoj je u fokusu make up koji je nosila u istom izdanju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Iako su joj ovog puta naglašene bile oči, mnogima je najviše pažnje "ukrao" Ninin široki osmijeh te su joj pratiteljice pisale kako u posljednje vrijeme baš zrači nekom posbenom energijom. Nakon što nam je pokazala svoje večernje beogradsko izdanje, Nina je objavila i fotografiju u casual izdanju.

Možda vas zanima Severina i Nina zabljesnule u izazovnim crvenim haljinama. Koja je bolje odabrala? Rubrika Moda Moda

Uz običan bijeli t-shirt, crne traperice, dugi kaput i neizostavne sunčane naočale, ovog puta s bijelim okvirima, pjevačica je obula i  štikle koje su mnogi primjetili već i u kombinaciji s pepita odijelom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Na pitanje pratiteljice o kojim štiklama se radi, Nina je napisala da su brenda Gucci. Riječ je o color-block modelu u kombinaciji bijele, ružičaste i crne boje s remenčićem oko zgloba. Njihova cijena iznosi 980 dolara, odnosno oko 6151 kuna.

 | Autor: Screenshot/aperolspritzofficial Screenshot/aperolspritzofficial

Moramo priznati kako nam se obje Ninine kombinacije jako dopadaju te joj stoje odlično, pa se veselimo vidjeti još njezinih izdanja koje je odabrala za posjet susjednoj zemlji. 

Photo: Instagram@ tihanaharapinzalepugin

Komentari 0