Stars

Henry Cavill se već danas vraća Netflix, a njegov šarm je jednako opojan i u viktorijanskoj odjeći

  • Danas na Netflix dolazi novi dio priče o sestri slavnog detektiva - 'Enola Holmes 2' s Henryjem Cavillom i Millie Bobby Brown ('Stranger Things') u glavnim ulogama
  • Osim što ćemo ga ponovno gledati u ulozi emocionalno najdostupnijeg Sherlocka, Henry se ponovno vraća i ulozi koja ga je proslavila, a zbog koje je odlučio napustiti 'Witchera'
  • Cavill je u najnovijem intervjuu otkrio neke zanimljivosti o ulogama koje su mu sada u fokusu

Henry Cavill već je nekoliko godina jedno od glavnih lica na listama najprivlačnijih muškaraca na svijetu, a njegov šarm jednako je opojan i kada nosi viktorijansku odjeću, kao i kada nosi željezni oklop ili pak legendarni crveni plašt. Za sve one kojima ovoga glumca nikada dovoljno, nakon epizodne uloge u filmu o superjunaku 'Crni Adam', stigla je potvrda da ćemo ga i ubuduće gledati kao Supermana u novim DC-jevim filmovima, a glumit će glavnog superšpijuna u Apple TV+ trileru 'Argylle' koji će svjetlo dana ugledati iduće godine. Još ćemo ga jednom gledati kao Geralta iz Rivije u nadolazećoj trećoj sezoni Netflixove serije 'The Witcher'  prije no što Liam Hemsworth preuzme njegovu ulogu, a prije toga svega ga gledamo u novom nastavku priče o Enoli Holmes, i to već danas.

Možda vas zanima Henry Cavill neće glumiti Geralta u četvrtoj sezoni 'Witchera', evo tko će ga zamijeniti Rubrika Life&style Life&style

U nastavku zanimljive detektivske priče 'Enola Holmes 2' slavni će detektiv još jednom udružiti snage sa svojom mlađom sestrom Enolom (Millie Bobby Brown) koja nije ništa manje talentirana od svog puno poznatijeg brata. U prvom filmu, objavljenom 2020., Sherlock je bio onaj koji je pomagao Enoli, dok su u ovom novom njihove uloge zamijenjene pa je Enola ta koja pomaže Sherlocku izvući se iz pomalo nezgodne situacije. 

Povodom izlaska Henryjevog novog filma, 'USA Today' je iz ovoga simpatičnog Britanca pokušao izvući sve zanimljivosti o njegovom pijanom Sherlocku, ali i ponovnom prihvaćanju uloge Supermana.

Henry je tako priznao da je njegov Sherlock emocionalno dostupniji od svih drugih ekranskih Sherlocka upravo zahvaljujući Enoli. "Ni u jednom drugom Sherlocku Enola ne postoji", rekao je. "Tako je divno imati tu priliku jer je ona jedina osoba s kojom Sherlock može biti emotivan. I to čini lik barem malčice drugačijim. Njegovi pogledi na svijet još uvijek su onakvi kakve smo oduvijek poznavali, ali samo s Enolom postoji taj dodir srca. I baš to dočarava kontrast, jer kada vidite da se gasi, to je itekako primjetno."

U filmu postoji scena gdje ga Enola uhvati kako posrčući napušta pub, a Henryju je ovo, kaže, bilo prvi put da je 'pijan' pred kamerama. "To je jedna od onih stvari o kojima se često šalim kada sam trijezan, pričam kao da sam pijan, ali zapravo to nikada prije nisam radio na ekranu. Ljudima je to bilo smiješno pa sam pomislio ajde, pokušat ću i vidjeti što će se dogoditi. Nerazgovjetnost riječi je ključ. Fizički se ponašati pijano može izgledati smiješno i nevjerodostojno ako niste oprezni", rekao je.

 | Autor: Netflix Netflix

 

Henry je komentirao i njegov povratak ulozi Supermana te priznao da mu je ova uloga nedostajala: "Superman je formativni dio moje karijere i mog razvoja u proteklih 11 godina. Jako mi je nedostajalo dati publici Supermana kojeg su zazivali i Supermana kojeg su željeli", priznao je. "Ne bih nužno rekao da mi je ovaj put bilo slađe obući odijelo, ali bio je to vrlo snažan trenutak. Oblačenje odijela je uvijek moćno, ali posebno nakon toliko duge pauze i toliko nepoznatog, i bilo je nevjerojatno ugodno iskustvo ponovno ga obući i imati onaj osjećaj 'OK, vrijeme je da krenemo ponovno'. Vrijeme je da ovo ispravimo."

Možda vas zanima Traži se nasljednik Daniela Craiga: Tom Holland je preuzeo ulogu favorita za novog Jamesa Bonda Rubrika Life&style Life&style
Photo: Netflix

Komentari 0