Stars
Michele Morrone

Prema anketi ovo je trenutačno 5 najseksepilnijih glumaca na Netflixu

  • Nedavno provedeno istraživanje pokazalo je koji su glumci na Netflixu trenutačno najpopularniji
  • Otkrit ćemo ti prvih pet! Preporučuje se oprez: VRUĆE, SEKSI!
  • Svi su odreda u 20-ima i 30-ima, a mi znamo nekolicinu jako zgodnih 40-godišnjaka s Netflixa

Kako bi saznali koji su glumci sa Netflixa trenutačno najpopularniji, „Promiflash“ je proveo istraživanje. Za to je časopis o celebrityjima naveo 25 glumaca i zatražio mišljenje čitatelja. Glasala je očito mlađa publika (većinska na Netflixu?) jer su većinom mlađahni, neke su proslavili baš teen naslovi. Ipak, nećemo tražiti dlaku u jajetu. Svi odreda su pravi komadi! Pretpostavljaš li kojih je pet frajera dobilo najviše od ukupno 12.345 glasova? 

Dakle, pet najpopularnijih „hotftija“ na Netflixu su... Krećemo od posljednjeg mjesta!

Nekad su to bili mladi Brad Pitt i Leo DiCaprio, a kako danas izgleda "savršeno zgodan muškarac"?

5. mjesto: Noah Centineo (25)

Sa 886 glasova Noah Gregory Centineo slijeće na peto mjesto. Ovaj 24-godišnjak najpoznatiji je po Netflixovom hitu „Dečki koje sam voljela“. Inače, ovaj američki glumac rođen je na Floridi 9. svibnja 1996., a radi i kao model. Poznat je i po ulogama Isusa Adamsa Fostera u posljednje tri sezone televizijske serije The Fosters te filmu Disneyjevog kanala How to Build a Better Boy (2014.)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noah (@ncentineo)

4. mjesto: Henry Cavill (38)

Evo malo starijeg tipa! Henry Cavill nalazi se na četvrtom mjestu sa 934 glasa. Većina Netflixove publike poznaje 37-godišnjeg britanskog glumca iz serije „The Witcher“ u kojoj igra jednog od glavnih likova, Geralta of Rivia. Punim imenom Henry William Dalgliesh Cavill, 38-godišnjaki iza sebe ima respektabilnu karijeru, nekoliko sezona u seriji "Tudori" kao Charles Brandon te kao Supermen u DC-jevom Extended Universu. Glumio je i Sherlocka Holmesa u Netflixovom filmu Enola Holmes prošle godine. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Henry Cavill (@henrycavill)

3. mjesto: Jacob Elordi (24)

Jacob Elordi zauzeo je treće mjesto na ljestvici sa 984 glasa. Ovaj 23-godišnjak glumi u Netflixovoj seriji „The Kissing Booth“. Australac je baskijskog porijekla (da, izgleda malo španjolski) rođen u Brisbaneu 26. lipnja 1997. i ima tri starije sestre. Prije Netxlixove serije koja mu je priskrbila najveću popularnost glumio je u HBO-ovoj seriji "Euforija". Glumački početak bio mu je u jednom od nastavaka franšize Pirati s Kariba - bio je samo statist.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jacob Elordi (@jacobelordi)

2. mjesto: Michele Morrone (31)

Michele Morrone zauzeo je drugo mjesto sa 2074 glasa. 30-godišnji Talijan proslavio se prošle godine erotskim trilerom „365 dana“ na Netflixu. Inače, svestrani Michele je, osim što glumi, je i model, pjevač i modni dizajner te se pojavio u više talijanskih i poljskih filmova. Ipak, međunarodno je priznat upravo zbog uloge Massima Torricellija u "365 dana". Rođen je 3. listopada 1990. I on ima tri starije sestrec, iz Calabrije je, iz skromne obitelji - otac mu je bio građevinski radnik. Da će biti glumac odlučio je s 11 godina kad je pogledao film o Harryju Potteru. 

Oni su lomili srca... Tko je bio najseksi frajer one godine kad si rođena?

1. mjesto: Regé-Jean Page (31)

Pobjednik ankete je Regé-Jean Page, koji je svoj proboj doživio s Netflixovom serijom „Bridgerton“. Ovaj 31-godišnjak pobijedio je sa 2.641 glasom. Page je rođen u Londonu od majke Zimbabvejke, medicinske sestre, i oca Engleza koji je bio propovjednik. Djetinjstvo je proveo u Harareu u Zimbabveu prije nego što se vratio u London u srednju školu. I prije "Britgertona" u kojem igra Simona Basseta, vojvodu od Hastingsa bio je relativno poznat: glumio je Chicken Georgea u miniseriji "Roots" i bio u stalnoj postavi pravničke serije "For the People" od 2018. do 2019. Rođen je 24. siječnja 1990.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Regé-Jean Page (@regejean)

Photo: Instagram@iammichelemorroneofficial

Komentari 0