Life&style

Henry Cavill neće glumiti Geralta u četvrtoj sezoni 'Witchera', evo tko će ga zamijeniti

  • Henry Cavill, britanski glumac koji je izvrsno utjelovio like Geralta od Rivije u popularnoj Netflixovoj seriji 'Vještac'
  • Cavill će se pojaviti još u trećoj sezoni, a nakon toga se povlači: 'Nažalost, odložit ću svoj medaljon i svoje mačeve za četvrtu sezonu', napisao je u objavi
  • Fanovi se pitaju zašto se Cavill odrekao uloge koja mu je donijela veliku popularnost, a razlozi bi mogli biti uloge 'Supermana' ali i - Jamesa Bonda

Iako još ni treća sezona hit serije 'Vještac' nije izašla, Netflix je najavio da je već dogovorena i četvrta, ali u njoj više nećemo gledati britanskog glumca Henryja Cavilla (39) u ulozi Geralta. Zamijenit će ga australski glumac Liam Hemsworth (32)

Cavill je svojim pratiteljima na Instagramu javio da je njegova avantura s popularnom serijom završena i da ga mijenja Hemsworth

- Moje putovanje kao Geralta od Rivije bilo je ispunjeno i čudovištima i pustolovinama, i nažalost, odložit ću svoj medaljon i svoje mačeve za 4. sezonu. Umjesto mene, fantastični gospodin Liam Hemsworth će preuzeti plašt Bijelog Vuk. Kao i kod najvećih književnih likova, predajem baklju s poštovanjem prema vremenu provedenom utjelovljujući Geralta i entuzijazmom da vidim Liamov pogled na ovog najfascinantnijeg i slojevitijeg čovjeka - napisao je Cavill uz sliku simbola iz serije. 

 | Autor: Netflix Netflix

- Liam, dobri gospodine, ovaj lik ima tako divnu dubinu, uživaj u ronjenju i gledanju onoga što možeš pronaći - poručio je Hemsworthu.

Liam se također javio svojim pratiteljima na Instagramu s istom slikom.

- Kao obožavatelj Witchera oduševljen sam mogućnošću da igram Geralta od Rivije. Henry Cavill bio je nevjerojatan Geralt i počašćen sam što mi predaje uzde i dopušta mi da preuzmem oštrice Bijelog vuka za sljedeće poglavlje njegove avanture - napisao je Hemsworth u objavi. 

- Henry, godinama sam tvoj obožavatelj i nadahnulo me ono što si donio ovom voljenom liku. Možda imam neke velike čizme za ispuniti, ali sam istinski uzbuđen što ću zakoračiti u svijet Witchera - pohvalio je Cavilla. 

Fanovi su se odmah zapitali zašto je Cavill odustao od uloge koja mu je donijela veliku popularnost, a razloga može biti nekoliko. Cavill je ranije ovog tjedna najavio da se vraća ulozi Supermana u DC-jevom kinematografskom svemiru, što je gotovo potvrđeno njegovim pojavljivanjem u Black Adamu.

Drugi razlog mogla bi biti uloga Jamesa Bonda, obzirom da je Cavill bio u najužem krugu potencijalnih kandidata za nasljednika Daniela Craiga kao tajnog agenta 007.

 

Photo: Netflix

Komentari 0