Stars
Henry Cavill

Novi nastavci poznate Netflixove serije snimaju se u Hrvatskoj - Henry Cavill ti je bliže nego ikada

  • Popularna Netflixova serija The Witcher nastavila je sa snimanjem 3. sezone, a jedan dio radnje odvija se u Hrvatskoj
  • Glumačka postava sletjela je u Hrvatsku i bacila se na posao. Lokacija je uvala na otoku Krku
  • Ova vijest zanimat će brojne obožavateljice zgodnog glavnog glumca Henrija Cavilla

Izgleda kako će se 3. sezona jedne od najpopularnijih Netflixovih serija The Witcher snimati u Hrvatskoj. Naslovnu ulogu tumači zgodni Henry Cavill, radi kojega je ovu avanturističnu seriju punu čudovišta i magije počelo gledati i mnogo žena koje inače ovakav žanr ne privlači previše. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Henry Cavill (@henrycavill)

Radnja serije je smještena u imaginarnom svijetu koji je inspiriran upravo ovim djelom Europe, a već se druga sezona trebala snimati na različitim lokacijama, međutim radi korone je bilo otkazano. Prva sezona serije izašla je 2109. godine i bila je druga najgledanija Netflixova serija te godine. Iako nije osvojila kritičare, serija je svejedno postigla ogromnu gledanost i oduševljenje brojnih fanova, jednim djelom upravo i radi neodoljivog Henryija Cavilla. 

Snimanje treće sezone serije već traje te se posljednjih tjedan i pol dana odvijalo u Italiji i Sloveniji gdje je bila čitava ekipa, uključujući naravno, Cavilla, Anyu Chalotru, Freyu Allan i mnoštvo sporednih glumaca. Glumačka ekipa Witchera konačno se oprostila od Slovenije i čini se kako su se preselili u Hrvatsku, što znači samo jedno - Henry Cavill ti je bliže nego ikada.

 | Autor: Pixsell Nel Pavletic Pixsell Nel Pavletic Snimanje 3 sezone serije Witcher na otoku Krku Snimanje još nije počelo jer svi odmaraju, ali imamo već neke fotke sa postavljanja seta sa plaže Zala Stara Baška na otoku Krku. To je jedna lokacija za koje znamo, ali možda ih ima i više. Ranije se šuškalo kako će se snimati u Puliu Puli, ali sada ne možemo sa sigurnošću reći.

U Rijeci su već viđeni i neki glumci te je tako pri izlasku iz hotela Hilton snimljena Freya Allan. 

 | Autor: Pixsell Pixsell Glumica Freya Allan izlazi iz hotela Hilton

Strpljivo čekamo da oko paparazza (ili možda neke obožavateljice?) uhvati i Cavilla. 

 

 

Photo: Instagram@letstalk.impact

Komentari 0