Life&style

Istraživanje: Ovih 10 glumaca najčešće na ekranu viđamo bez majice - i nemamo ništa protiv

  • Naišle smo na zanimljivo istraživanje čije smo rezultate jedva dočekale podijeliti s tobom
  • U njemu je otkriveno koji su to glumci skloni skidanju pred kamerama, a neka imena bi te mogla iznenaditi
  • Na listi se našlo deset slavnih glumaca, a jedan od njih je Jason Momoa koji je ostvario visok plasman

U moru ozbiljnih istraživanja našu je pažnju privuklo jedno zabavnog karaktera, a koje je nastojalo otkriti koji se to slavni glumci učestalo u svojim filmovima pojavljuju u toples izdanju. Rezultate navedenog istraživanja objavljenog na portalu Just Jared smo vrlo rado podijelile s tobom. Vjerujemo kako ni ti nemaš baš ništa protiv!

Pokazalo se kako su neki glumci skloniji skidanju pred kamerama od drugih. Onaj koji se našao na prvom mjestu čak se u polovici svojih ostvarenja na velikim ekranima pojavio golog torza, no na otkrivanje njegovog imena ipak ćeš trebati malo pričekati jer listu ipak započinjemo desetim mjestom.

Možda vas zanima Muškarci otkrivaju po čemu znaju da su totalno zaljubljeni Rubrika Love&Sex Love&Sex

10.  Chris Hemsworth

Bilo je jasno da ova lista neće proći bez braće Hemsworth, a ta čast pripala je starijem bratu Chrisu. Istraživanje je pokazalo da se bez majice pojavio u 23,1% filmova na kojima je radio.

 | Autor: Shutterstock/instagram Shutterstock/instagram

9.  Matthew McConaughey

Deveto mjesto pripalo je mnogima omiljenom dečku s američkog juga. Matthewa McConaughey u toples izdanju imali smo priliku vidjeti u 24,0% njegovih filmskih ostvarenja.

 | Autor: Shutterstock/instagram Shutterstock/instagram

8.  Andy Samberg

Osmo mjesto donosi i jedno iznenađenje. Moramo priznati da nismo očekivali da ćemo na ovoj listi vidjeti ime komičara Andyja Samberga. Zvijezda serije 'Brooklyn 99' spremno se skinula zbog uloga u 25% filmova u kojima je nastupila.

 | Autor: Shutterstock/instagram Shutterstock/instagram

Možda vas zanima 10 klišeja o muškarcima koji su potpuno netočni, tvrde muškarci Rubrika Life&style Life&style

7. Charlie Hunnam

S druge strane, pojava nesuđenog Christiana Graya na ovoj listi nije nas iznenadila. Britanski glumac Charlie Hunnam svoje je isklesano tijelo spremno pokazao u 26,3% filmova u kojima je ostvario uloge.

 | Autor: Shutterstock/instagram Shutterstock/instagram

6.  Michael Fassbender

Njemačko-irskom glumcu Michaelu Fassbenderu skidanje pred kamerama ne predstavlja veliki problem. Budući da samo ga u dva navrata imali priliku vidjeti kao od majke rođenoga ne čudi spomen njegova imena na ovoj listi. U toples izdanju pojavio se u 26,75 svojih filmova.

 | Autor: Shutterstock/instagram Shutterstock/instagram

5. Leonardo DiCaprio

Peto mjesto ove zanimljive liste pripalo je jednom od najpoznatijih glumaca svijeta - Leonardu DiCapriju. Po potrebi, Leo se može pohvaliti podatkom da se bez majice pojavio u 26,9% filmova  u kojima je nastupao. 

 | Autor: Shutterstock/instagram Shutterstock/instagram

Možda vas zanima Sharon Stone otkrila je koji se glumac najbolje ljubi, malo je reći da smo zatečeni Rubrika Life&style Life&style

3. Henri Cavill i Hayden Christensen

Izbjeći ćemo dodjelu drvene medalje te odmah skočiti na pobjedničko postolje gdje nas na trećem mjestu očekuju Superman i Darth Vader.  Preciznije rečeno, riječ je o glumcima Henriju Cavillu i Haydenu Christensenu koji se pred kamerama nisu libili razgolititi u 29,4% filmova  u kojima su nastupali.

 | Autor:

2. Jason Momoa

Drugo mjesto pripalo je jednom od najpoželjnijih muškaraca svijeta - Jasonu Mamoi. Jesmo li iznenađene? Nismo. Ali nadom se da će njegov postotak od 38,5% samo rasti u narednim godinama.

 | Autor: Shutterstock/instagram Shutterstock/instagram

1. Zac Effron

Apsolutni pobjednik ove liste je 32-godišnji glumac Zac Effron. Gotovo nevjerojatno zvuči podatak da smo ga u čak 50 posto njegovih filmskih ostvarenja mogli vidjeti u toples izdanju. 

 | Autor: Shutterstock/instagram Shutterstock/instagram

Možda vas zanima Glumac Colin Firth proslavio je 60. rođendan: ovo je njegovih najboljih 6 filmova Rubrika Stars Stars

 

Photo: Instagram

Komentari 0