Stars

Heidi Klum oduševila opasno seksi izgledom u 48. godini, pozavidjele bi joj i mnogo mlađe

  • Na Dodjeli MTV-jevih filmskih i TV nagrada pozornost je ukrala Heidi Klum 
  • Nekadašnja Viktorijina anđelica isticala se u neobičnom crnom  outfitu u kojem nije mnogo toga prepustila mašti 
  • Mnogima je teško za povjerovati da nekadašnji supermodel u 48. godini ima tako besprijekorno tijelo i zrači seksepilnošću

Iako je njezino vrijeme supermodela prošlo, 47-godišnja Heidi Klum konstantno nas podsjeća da je njezin zanosan izgled još uvijek dostojan modnih pista. Tako je na dodjeli MTV-jevih filmskih i TV nagrada ukrala pozornost u crnom neobičnom outfitu koji potpisuje brend Aliette. 

Možda vas zanima Bez trunke šminke i bez filtera Heidi Klum izgleda kao starija sestra svojoj 16-godišnjoj kćerki Rubrika Stars Stars
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Sako i suknja nastali laserskim rezom u potpunosti su providni,a  ispod kompleta Heidi je obukla crni body. Malo je reći da ovaj komplet ističe besprijekornu figuru bivšeg supermodela i sutkinje showa America's Got Talent. Seksepilnost Heidi je dodatno naglasila crnim čizmama koje sežu preko koljena.

Heidi Klum je otkrila što koristi za čišćenje lica, a cijena tog proizvoda je samo 40-ak kuna!

Dramatičnost outfita podignula je i odabirom težeg make-upa, a i zanimljivim nakitom koji potpisuje Vrai. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Heidi je uz manekenku Winnie Harlow pripala čast da uruče jednu od nagrada na MTV-jevoj ceremoniji u Los Angelesu koja je ovaj put organizirala i poseban program za nagrade u domeni reality televizije. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Progovorila je i o svome braku s gitaristom grupe Tokio Hotel Tomom Kaulitzom (31) naglasivši kako misli da se zaista radi o trećoj sreći. 

Bile su slavni modeli, sad su ih na naslovnicama zamijenile njihove kćeri. Jesu li jednako uspješne?

‘’Mislim, napokon sam pronašala svoju srodnu dušu. Vrlo sam romantična I radim puno neobičnih stvari poput ostavljanja poruka i drugih stvari za njega i lijepo je kad to isto dobiješ zauzvrat od svog partnera’’, rekla je Heidi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Za Toma Kaulitza, Heidi se  udala u kolovozu 2019. na otoku Capriju. Ranije je bila u braku s pjevačem Sealom iz kojeg ima troje djece: Henryja i Johana i Lou. Prvi put se udala 1997. za stilista Rica Pipina, a brak je potrajao do 2002. godine. Iz veze s talijanskim poduzetnikom Flaviom Briatoreom Heidi ima 16-godišnju kćer Leni koja je već osvanula na naslovnici Voguea. 

Photo: Instagram@lejla.fili

Komentari 0