Stars 22. ožujka 2021.

Bez trunke šminke i bez filtera Heidi Klum izgleda kao starija sestra svojoj 16-godišnjoj kćerki

Instagram@ tihanaharapinzalepugin.
  • Jedna od najslavnijih supermodela Hedi Klum odlično izgleda u 48. godini i ne boji se to pokazati
  • Objavila je fotografiju bež šminke na licu te bez filtera ili retuširanja dok je pozirala sa svojom 16-godišnjom kćerkom Leni
  • Iako je onemogućila komentare mnogi mediji prenijeli su post uz brojne komplimente na račun izgleda modela i kćerke koja joj nalikuje

U najmanju ruku besprijekornima ponekad možemo nazvati slavne koji objavljuju svoje fotografije presvučene filterima i brojnim drugim intervencijama na svojim Instagram fotografijama.  Međutim, proslavljena veteranka modelinga Heidi Klum, zadovoljna svojim izgledom i u 48. godini, odlučila se oduprijeti ovom fenomenu, a u tome ima obiteljsku potporu. 

Možda vas zanima... Kćer Heidi Klum ima 16 godina i ima prvu Vogue naslovnicu. Neki misle da je i ljepša od mame Rubrika Life&style Life&style

Naime, njemački supermodel pozirala je bez trunke šminke uz svoju kćerku Leni. U sasvim opuštenom izdanju, mama i kćerka imaju raspuštenu kosu i nose casual dojeću.

‘’Posve prirodno’’, napisala je uz fotografiju te je uz pomoć hashtagova dala do znanja da nije koristila filtere ili retuširanje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Kao i u drugim postovima Heidi je onemogućila komentare svojim pratiteljima. Međutim fotografiju je lajkalo više stotina tisuća njezinih pratitelja, a post su prenijeli brojni strani lifestyle mediji istaknuvši njezinu ljepotu i besprijekoran izgled zbog koje bismo lako i mogli pomisliti da je 16- godišnja Lena na fotografiji sa starijom sestrom. 

Heidi Klum je otkrila što koristi za čišćenje lica, a cijena tog proizvoda je samo 40-ak kuna!

Heidi je podijelila i fotografije iz dvorišta obiteljskog doma kojeg dijeli sa suprugom, 31- godišnjim gitaristom grupe Tokio Hotel, Tomom Kaulitzom. Mama i kćerka ponovo su pozirale zajedno, a na mjesto na fotografijama pronašao je obiteljski pas kao i nepodopština njezinog supruga. Naime, na jednoj fotki Tom je spustio hlače, a da bi zaklonila golu zadnjicu Heidi je postavila breskvicu

 | Autor: Instagram@ tihanaharapinzalepugin Instagram@ tihanaharapinzalepugin

Mama i kćer u svijetu modne industrije

Dok ne uživaju, mama i kćerka zakupljene su svojim poslovima u modnoj industriji. Hedi koja uglavnom radi iza kamere, ranije je istaknula kako je htjela da Leni s najmanje 16 godina krene u svijet modelinga. Krajem prošle godine Leni je uz mamu pozirala za njemačku naslovnicu Voguea.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

’Bilo je samo pitanje vremena kada ću se baviti modelingom. Prva ponudu sam dobila kada sam imala 12 ili 13 godina od brenda kojeg sam voljela nositi  - Brandy Melville. Tada sam molila mamu da mi dopusti baviti se modelingom, ai nije bilo šanse! Sada razumijem da je bilo prerano’’, rekla je za strane medije Leni koja će uskoro krasiti još jednu naslovnicu.

Bile su slavni modeli, sad su ih na naslovnicama zamijenile njihove kćeri. Jesu li jednako uspješne?

Lenin otac je talijanski poduzetnik Flavio Briatore, a poslije je djevojčicu usvojio pjevač Seal za kojeg se Hedi udala 2005. godine. Međutim, rastava njihovog braka finalizirana 2014., a Heidi se pedprošle godine udala za 17-godina mlađeg gitaristu grupe Tokio Hotel, Toma Kaulitza. 

Leni je najstarije dijete Heidi Klum. Iz braka s pjevačem Sealom, supermodel ima još troje djece: Henryja (16) i Johana (13) i Lou (10).

 U novoj epizodi showa "miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima" briljirale su Mila Elegović i Marija Borić

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE

Komentari 0