Stars

Gospodin Savršeni izbacio je čak je dvije djevojke iz showa, a ostale djevojke odmjerile su snage u borbi jastucima

  • U novoj epizodi „Gospodina Savršenog“ Toni je kući poslao čak dvije djevojke
  • Prvo je otišla Ksenija, zatim se od showa oprostila i Janet
  • Na grupnom spoju djevojke su imale zanimljiv zadatak, borbu protiv „neprijateljica“ jastucima

Nova epizoda reality showa „Gospodin Savršeni“ od početka je krenula dramatično. Toni je s Ksenijom želio ozbiljno razgovarati jer je počeo sumnjati u iskrenost njenih namjera i stvarnog razloga dolaska u show.

„Otpočetka sam prema tebi bio samo iskren, a ako ti ne misliš da je bilo tako, meni je jako žao. Ništa ti ne zamjeram, samo smatram da nema više smisla da ostaneš ovdje“, rekao je Toni Kseniji, a ona zaključila: "Itekako bih ostala dulje da sam glumila jer na ovaj izgled mislim da Toni ipak ne bi ostao imun“.

Na kraju je dodala da on ipak nema ono nešto. Ksenija je zatim otišla bez pozdrava, a ostale su djevojke ostale u šoku i zbunjene ovim razvojem situacije.

Nakon razgovora sa Ksenijom, Toni je odvojio vrijeme za Polinu jer je želio da probaju nastaviti gdje su stali. Polina mu je iskreno priznala kako joj nije odgovaralo što ju je ostavio među djevojkama, pogotovo jer ju je Ksenija pred njim uvrijedila.

Toni se Polini ispričao, a nakon toga vratili su se na temu Polinina povratka u show: „Bio sam uvjeren da će sad biti vatromet, ali opet vidim tu neku ukočenost“, rekao je Toni. Otkrio je i kako mu je drago što je Polina priznala kako je u show ušla zbog samopromocije, no onda joj se Toni stvarno svidio. „To ti laska!“, nasmijala se Polina.

Među djevojke se vratila bez ruže i sjela pored Karoline pa prokomentirala kako dvije favoritkinje, ona i Karolina, nisu dobile ružu. Dijani se njen komentar nije svidio pa je rekla „To mi je jako umišljeno“. Nakon Poline, priliku za razgovor s Tonijem dobila je Josipa. Ona je zamolila Tonija da joj donese svoju majicu s posljednjeg grupnog spoja jer bi u njoj željela spavati.

“To je klasična Josipa“, nasmijao se Toni na Josipinu zamolbu. Josipa ne skriva svoje osjećaje prema Toniju pa mu je priznala: “Stvarno te volim gledati i ljubila bih te svaki dan“, rekla mu je. Stankica je djevojkama napomenula kako ovaj put Josipu pri povratku sa spoja nasamo s Tonijem moraju ljepše dočekati, no Josipa nije bila raspoložena za razgovor: “Zaslužile su to i uopće ne želim s njima više dijeliti ništa što se događa“, zaključila je.

Možda vas zanima Djevojke prvi put vidjele ljutitog Tonija, koji je 'potajno prateći' djevojke dobio uvid u stvarno stanje u vili Rubrika Life&style Life&style

Nakon toga, stigla je Antonija te priopćila djevojkama da iako je Ksenija već napustila show, da uz nju ipak odlazi još jedna djevojka. Ubrzo je uslijedila i ceremonija ruža, a prvu je primila Karolina. Toni je iz vile na kraju izbacio Janet, koja mu je poželjela sreću i da nađe “onu pravu”.

Nakon ceremonije ruža, iako ih ima sve manje, djevojke su se sljedećeg dana malo opustile, a zatim je stiglo pismo s Tonijevim pozivom na grupni spoj. Priliku za druženje dobile su “najdraže neprijateljice”, Stankica, Danijela, Ela, Josipa, Polina i Amra.
Najiščekivaniji susret “najdražih neprijateljica” svakako je bio onaj Danijele i Josipe jer one u kući neprestano imaju razmirice, no ni Amra ni Polina trenutno nisu najdraže djevojkama u vili.

Na lokaciji za grupni spoj dočekali su ih Toni, Antonija i poseban gost Dalibor Petko. Djevojke su bile odjevene u pidžame te su obaviještene da će odmjeriti snage i izraziti svoje frustracije sa svojim “najboljim neprijateljicama” u borbi jastucima. Prve su se borile Polina i Stankica, zatim Danijela i Josipa te na kraju Amra i Ela.

U vili su ostale samo tri djevojke, Maria, Dijana i Karolina koja se malo odvojila te razmišljala o svojoj budućnosti u vili i djevojakama koje su još uvijek u showu i za koje smatra da su provokatorice: „Nikad se nisam s njima znala nositi u životu i bojim se da dođe do neke eskalacije koja mi nije potrebna“, rekla je Karolina.

Maria i Dijana zajedno su pak komentirale kako Toni sigurno za Dijanu priprema nešto posebno jer je svjestan da se oko tihih i zatvorenih djevojkama poput njih mora malo više potruditi.

Za to vrijeme na grupnom spoju odvijale su se borbe jastucima. U prvoj je pobjedu odnijela Stankica, a zatim je uslijedila nemilosrdna borba između Danijele i Josipe i perje je letjelo na sve strane.

“Pokazale smo da smo borbene, da mi to možemo i da se stvarno pošteno borimo” rekla je Josipa, no pobjednica je ipak bila Danijela. U posljednjoj borbi Amre i Ele, pobijedila je Ela.

Djevojke u vili komentirale su Amru te Tonija i Polinu kao par, za koje Maria smatra da nisu dobar spoj: “Nije iskrena, nikad nije pokazivala neke emocije prema Toniju ili neku želju da ga upozna. Jako je velika razlika u godinama između njih dvoje, Polina nije ostvarena žena i oni su dijametralno suprotni” rekla je Maria. Dodala je i kako Polina nije znala o čemu je pričala s Tonijevom sestrom te da zbog toga nije zaslužila drugu priliku.

Kako će se dalje razvijati situacija te napeti odnosi između djevojaka, ali i s Tonijem, ne propusti pogledati već u ponedjeljak na RTL-u!

Možda vas zanima Josipa pokušala Savršenom skinuti kupaće, priznala i da se zaljubila, ali djevojke joj zamjeraju takve geste Rubrika Life&style Life&style
 
Photo: rtl.hr

Komentari 0