Life&style

Josipa pokušala Savršenom skinuti kupaće, priznala i da se zaljubila, ali djevojke joj zamjeraju takve geste

  • Nakon što se Polina vratila u show 'Gospodin Savršeni' u vili ponovno vlada napetost
  • Toni je pokušao oraspoložiti djevojke pozivom na zanimljiv grupni spoj, koji se djevojkama jako svidio
  • Dok su se opuštali uz bazen i roštiljali, Josipa je iskoristila i priliku te mu pokušala skinuti kupaće 

Gospodin Savršeni odlučio je djevojke razveseliti druženjem na grupnom spoju i ispeći im roštilj. Polina, Maria, Josipa, Danijela, Stankica i Amra pozvane su na spoj, a Toni je podijelio djevojke tako da jedna pomogne njemu, a ostale da naprave salatu i pića. Josipa je odmah iskoristila priliku i odlučila pomagati Toniju.

Možda vas zanima Polina se predomislila i vratila u show: "Pogriješila sam što nisam dala priliku da iz ovog nastane nešto više" Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: RTL RTL

"Prešle su odmah na salate i koktele, a ja sam si uzela glavno jelo", rekla je Josipa. Josipa je Toniju priznala i da se zaljubila, no on joj je odgovorio kako jojtakve osjećaje još ne uzvraća zbog čega se osjećala nelagoda. "Stvarno se osjećam opušteno u njezinu društvu, a radim na tome da se i ona osjeća opušteno u mom društvu", rekao je Toni. Josipa je tijekom druženja Toniju čak pokušala skinuti kupaće, što su joj druge djevojke zamjerile rekavši da je prenapadna.

 | Autor: RTL RTL

Nakon roštilja djevojke i Toni zabavljali su se uz bazen, a Amra i Toni razmijenili su nekoliko zagrljaja pred ostalima djevojkama. "Mi otpočetka uspijevamo razvijati naš odnos, čak i kad su druge cure tu", rekao je Toni i pronašao vremena da porazgovara s Amrom nasamo. "U zadnje vrijeme se družimo na grupnim spojevima, nisam imao vremena od toga Brača, a i to je bilo kratko... Želim ti reći da je s moje strane sve isto", rekao je Toni Amri. "Amra je jedna od djevojaka s kojom mi razvoj ovih odnosa i osjećaja ide najprirodnije. Nekako se osjećam kao da nema kamera i da bi se naš odnos razvijao isto da smo se upoznali u vanjskom svijetu", zaključio je Toni rekavši dobiva iskrenu emociju. 

Je li Karolina nova miljenica Savršenog? Otkrila je kako želi da "njihov poljubac bude zadnji"

 | Autor: RTL RTL

Za drugi dio spoja Toni je pripremio nogomet, no nešto neobičniji od klasičnog, naime, djevojke su igrale odjevene u velike balone. Vratile su se u vilu jako sretne uz komentare kako im je ovo bio najzabavniji dan i najbolji grupni spoj dosad. Karolina se iznenadila što je Amra dobila ružu jer je očekivala da će ona uskoro biti izbačena iz showa. "Otkad su imali taj spoj u stanu, taj film i ljubljenje, kao da je Toni nije previše primjećivao, što mu je ona više puta rekla", začuđeno je komentirala Karolina.

Možda vas zanima Romantična večera Tonija i Danijele završila poljupcem: "Nisam očekivao takvu strast, nadmašili smo sve dosad!" Rubrika Life&style Life&style
 
Photo: RTL

Komentari 0