Life&style

Je li Karolina nova miljenica Savršenog? Otkrila je kako želi da "njihov poljubac bude zadnji"

  • Gospodin Savršeni u novoj je epizodi pozvao dvije djevojke na spoj, Karolinu, a zatim Stankicu
  • Rekao je kako s Karolinom može zamisliti obitelj, a djevojke smatraju kako je upravo ona njegova miljenica
  • Ipak, Savršeni je nesiguran jer kaže kako se vidi u budućnosti i sa Stankicom

Toni i Karolina na još jednom spoju klesali su srca u bračkom kamenu. "Gajim jako ozbiljne osjećaje prema Karolini i s obzirom na cijelu situaciju, dosta mi je čudno da sam se tako brzo uspio povezati tako s nekim kao s njom", rekao je Toni, koji se s Karolinom ponaša kao da su zaljubljeni par.

Možda vas zanima Toni je Polinu odveo u Split i upoznao sa sestrom, a ona je napravila potez koji ga je potpuno šokirao! Rubrika Life&style Life&style

Druge djevojke uživale su na plaži i razgovarale o Tonijevoj odluci da na spoj odvede Karolinu jer je ona najviše puta bila na spoju. Dijana je komentirala kako Toni daje priliku djevojkama koje se uopće ne trude oko njega, a Josipa zaključila: "Mislim da ste vi sve ljubomorne, skupa sa mnom."

 | Autor: RTL RTL

Na spoju su Karolina i Toni sjedili uz obalu i razgovarali o Karolininim odnosima koji su je učinili povučenijom osobom. "Ostat ću ovdje dokle god vidim da je prirodno između nas dvoje", reklaa je i dala mu do znanja kako bi voljela da stignu do neke 'sigurne faze'. Djelovali su vrlo prisno i Toni je rekao: "Bez suzdržavanja iskazujemo nježnosti, ali me ubija što još nedostaje taj poljubac", rekao je Toni.

Karolina je pak otkrila kako želi da taj poljubac uistinu puno znači: "Tražim da to bude posebno i više nego prvi poljubac, želim da naš bude zadnji". Na kraju je poklonio ružu Karolini i komentirao da može zamisliti s njom zajednički život i obitelj. "U jednu ruku me to veseli, a u drugu plaši", dodao je Toni.

 | Autor: RTL RTL

Djevojke se nisu iznenadile kad je Karolina stigla s ružom, a dok je ona prepričavala svoj spoj Toni je pozvao Stankicu da mu se pridruži. Karolina je sjedila do Stankice i nije joj bilo drago što je Toni odmah nakon nje pozvao drugu djevojku na spoj. "Nije bilo džentlmenski previše od njega što je odmah pozvao drugu curu na spoj, ali znam gdje sam i da su i druge cure s nama", rekla je Karolina.

Savršeni izveo djevojke na spoj na jahti, Amra iznenađena: “Tek danas sam shvatila tko mi je konkurentica"

 | Autor: RTL RTL

Možda vas zanima Djevojke iz "Savršenog" otkrile što se događalo dok su kamere bile ugašene, a i tko je prvi ljubio Tonija Rubrika Life&style Life&style

Toni je organizirao brod do Hvara i izlet u polje lavande, a već na prvi pogled vidjelo se kako se njegov odnos sa Stankicom prirodno razvija. "Vidim da ipak imam mali štit zbog kamera i svega i vani bi to bilo potpuno drugačije", rekla je i dodala da će joj biti žao ako ne uspiju ostvariti dublji odnos, ali je sigurna da će Toni uvijek biti jako bitna osoba u njezinu životu.

"Mislim da jako uživa u mom društvu i zaista se osjeti ta neka iskrenost", rekla je Stankica. Toni je primijetio kako se Stankica ponaša kao da se zaljubila, što ga veoma usrećuje: "Taj njezin pogled mene napuni željom da je zagrlim i da se kraj mene osjeća sigurno - to mi je najvažnija emocija koju želim da osjeća kraj mene". I Stankica je dobila ružu, a kako će se dalje razvijati situacija i što sve Toni priprema ostaje za vidjeti.

Photo: RTL

Komentari 0