Life&style

Polina se predomislila i vratila u show: "Pogriješila sam što nisam dala priliku da iz ovog nastane nešto više"

  • Nakon što je prošlog tjedna izašla iz showa, Polina se opet vratila
  • U sinoćnjoj epizodi showa 'Gospodin Savršeni' Toni je odlučio Polini dati još jednu priliku
  • Neočekivani povratak djevojke za koju su tvrdile da je Tonijeva miljenica šokirao je ostale djevojke u vili

U showu 'Gospodin Savršeni' u sinoćnjoj epizodi nije nedostajalo iznenađenja. Gospodin Savršeni i djevojke vratili su se iz Dalmacije u Zagreb, a kako Polina nije mogla prestati razmišljati o svojoj odluci da napusti show prošlog tjedna, željela je porazgovarati s Tonijem o njihovom odnosu. Par se pronašao u jednom zagrebačkom parku, gdje su razgovoari, a Polina je priznala je da između nje i Tonija postoji kemija, međutim, kad ju je on upoznao sa svojom sestrom, za Polinu je to bilo previše pa je odlučila napustiti show.

Možda vas zanima Toni je Polinu odveo u Split i upoznao sa sestrom, a ona je napravila potez koji ga je potpuno šokirao! Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: RTL RTL

Mlada Polina Horbachova je 20-godišnja studentica koja se iz Ukrajine preselila u Hrvatsku i sada živi u Zagrebu. "Razmišljala sam o tome što se dogodilo i mislim da sam pogriješila što nisam dala priliku da iz našeg odnosa nastane nešto više, osjećala sam da je nešto ostalo nedorečeno…", priznala je Polina rekavši da bi voljela bolje upoznati Tonija i kako se nada da nije sve izgubljeno: "Mislim da bih htjela dati priliku svemu ovome, mislim da se ovaj odnos lijepo gradi i da će se tako nastaviti." 

Romantična večera Tonija i Danijele završila poljupcem: "Nisam očekivao takvu strast, nadmašili smo sve dosad!"

 | Autor: RTL RTL

Toniju je, naravno, bilo jako drago ponovno vidjeti Polinu i čuti njezinu stranu priče, no bio je jasan: "Jako me je povrijedilo sve ono i koliko god bih ti želio skočiti u zagrljaj pa da nastavimo kako je bilo, isto tako želim čuti što mi želiš reći. Moram biti oprezan, moram zaštititi svoje osjećaje", rekao je otvoreno Toni i dodao kako mu je falila. Toni je proveo neko vrijeme u vili s djevojkama, a potom je Antonija Blaće iznenadila djevojke najavivši iznenadnu ceremoniju ruža u kojoj će show završiti za jednu natjecateljicu. 

 | Autor: RTL RTL

Možda vas zanima Je li Karolina nova miljenica Savršenog? Otkrila je kako želi da "njihov poljubac bude zadnji" Rubrika Life&style Life&style

Međutim, tu iznenađenjima nije bilo kraja, a kada se na koktel partyju uoči ceremonije Toni pojavio s Polinom pod rukom, među djevojkama je nastao potpuni muk. "Molim, što je sad ovo?! Taman smo se riješili jedne konkurencije, ostala je samo Karolina, a sad se vratila Polina…", komentirala je Amra, a ništa nije bilo jasno ni Karolini: "Izgledali su kao par, kao da nam  sada dolaze reći da su oni zajedno, da se vole i da možemo svi ići doma."

Iako djevojke nisu podržale Tonijevu odluku, on je rekao kako će ići i protiv pravila ako osjeća da s nekom djevojkom postoji nešto nedovršeno. A show je završio za Saru, kojoj je Toni rekao da je vidi samo kao prijeteljicu i poželio joj sreću.
 

Photo: RTL

Komentari 0