Life&style

Djevojke prvi put vidjele ljutitog Tonija, koji je 'potajno prateći' djevojke dobio uvid u stvarno stanje u vili

  • U sinoćnjoj epizodi djevojke su igrale igru iskrenosti, a Toni ih je gledao iz režije
  • Prvi put od početka showa shvatio je stvarno stanje u vili i da među djevojkama postoje netrepeljivosti
  • Savršeni se naljutio i djevojke pozvao na red jer je dobio dojam da ga djevojke ne shvaćaju ozbiljno

U sinoćnjoj epizodi 'Gospodin Savršeni' djevojke su zaigrale igru iskrenosti u kojoj je Amra isplivala kao najneiskrenija osoba, a njihove odgovore iz režije je pratio Toni, koji je napokon dobio uvid u stvarno stanje u vili. Dan je započeo pitanjima koja je za djevojke pripremila Antonija Blaće kako bi se doznalo koja je sudionica najviše, a koja najmanje iskrena u ovom showu.

Možda vas zanima Josipa pokušala Savršenom skinuti kupaće, priznala i da se zaljubila, ali djevojke joj zamjeraju takve geste Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: RTL RTL

"Mislim da bi se Karolini definitivno moglo dodijeliti Miss bezličnosti, jedno govori, drugo misli", komentirala je Maria nakon što su Ela i Karolina jedna drugu podbadale tijekom igre. "Nisam stvarno znao prije ove igre da Ela i Karolina imaju ikakav uopće odnos. I evo danas sam kroz igru saznao da postoje netrpeljivosti", rekao je Toni.

Romantična večera Tonija i Danijele završila poljupcem: "Nisam očekivao takvu strast, nadmašili smo sve dosad!"

 | Autor: RTL RTL

Djevojke u vili Dijanu su ocijenile kao najiskreniju osobu u emisiji dok su Amru okarakterizirale kao onu koja najviše laže i koja je puno drugačija kad se kamere ugase. "Imamo još jedan nož u leđa, ali nema veze. Igra iskrenosti nije vidjela iskrenost", rekla je Amra koja je samim time postala i pobjednicom te igre jer je njezino ime bilo najčešće u odgovorima. Dijana je tad odlučila iskoristiti moć divlje ruže pa je Amri preotela nagradu, odnosno cjelodnevni spoj s Tonijem u zoološkom vrtu. Spoj je završio s osmijesima, a Dijana je dobila i ružu od Tonija.

 | Autor: RTL RTL

Možda vas zanima Polina se predomislila i vratila u show: "Pogriješila sam što nisam dala priliku da iz ovog nastane nešto više" Rubrika Life&style Life&style

Nakon spoja došao je red za novi koktel party i novu ceremoniju ruža, a onda je Toni iskreno priznao djevojkama kako je danas pomno pratio njihovo ponašanje i čuo sve odgovore te je ostao pomalo razočaran. Prvi put su djevojke Savršenog vidjele pomalo ljutitog koji im je rekao: "Dobio sam dojam da se mene ne shvaća ozbiljno. Meni ovo nije šala, došao sam ovdje s iskrenim namjerama i stvarno bih volio da ozbiljno shvatite moje emocije jer i ja vaše shvaćam ozbiljno. Koliko god je situacija teška, toliko se trudim stajati iza svojih riječi", rekao je Toni.

Photo: RTL

Komentari 0