Stars

Goran Višnjić otkrio da je prebolio koronu: "Prokleti covid, evo što mi se sve događalo..."

  • Goran Višnjić s pratiteljima je podijelio da je prebolio korona virus prije otprilike mjesec dana
  • "Prokleti covid", napisao je Goran i rekao kako se tek sad polako vraća u normalu
  • Višnjića je otkrio kako je tekao tijek bolesti, a sada je motiviran da ponovno dođe u formu 

Naš glumac Goran Višnjić otkrio je na svojem Instagram profilu kako se prije otprilike mjesec dana zarazio korona virusom. Bolest ni njega nije zaobišla, a Višnjić je s pratiteljima podijelio kako se osjećao te da se tek sad vraća u normalu. Premda je kaže, umor nakon preboljenja potrajao, napisao je kako će se brzo vratiti u formu.

Možda vas zanima 26 godina stara slika: Rene Bitorajac ima kosu, Tarik izgleda kao Hugh Grant, a tu je i Goran Višnjić... Rubrika Stars Stars

"Nakon što sam dobio ovaj prokleti Covid prije otprilike mjesec dana, konačno sam se vratio u normalu... zapravo je potrajalo... Prvo sam se osjećao kao da imam gripu i nakon nekoliko dana u krevetu počeo sam se osjećati bolje, ali umor...umor je ostao skoro dva tjedna. Mogu hodati i lagano trčati, ali teretana...kao da nisam vježbao tri mjeseca. Dobro, to samo znači da opet moram doći na tu razinu. Nadam se da ste svi super. Čuvajte sebe i obitelj.  Pozdrav iz sunčanog Corwalla" napisao je Goran. 

Tatjana Jurić: "Korona nije zaobišla ni mene, na radiju su mi vijenac već pripremili, iako božićni"

Naš poznati glumac se s obitelji prošle godine preselio iz Amerike u Veliku Britaniju jer je želio biti bliže domovini, svojim roditeljima i kćeri koja živi u njegovom rodnom Šibeniku. Višnjić nastavlja briljirati u Hollywoodu, a nedavno je objavljena i vijest da je dobio ulogu u nastavku "Hellraisera" (Gospodari pakla). Riječ je o remakeu kultnog britanskog horora iz 1987. godine koji se i danas smatra klasikom.

Možda vas zanima Nikad viđeno: kako je izgledao Rene Bitorajac dok je imao kosu otkriva fotka iz mladosti Rubrika Stars Stars
 
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0