Life&style

Tatjana Jurić: "Korona nije zaobišla ni mene, na radiju su mi vijenac već pripremili, iako božićni"

  • Omiljena voditeljica Tatjana Jurić otkrila je da ima koronu i kako provodi dane u izolaciji
  • Iako ju je "sastavilo", dobro se zeza pa kaže kako su joj kolege vijenac već pripremili
  • U svojoj objavi na Instagramu ispričala je svoje iskustvo

Poznata televizijska i radijska voditeljica Tatjana Jurić javnosti je otkrila kako je i ona jedna od onih koje korona nije zaobišla. Na svom Instagram profilu otkrila je kako provodi osmi dan u izolaciji. "Samoizolacija. Osmi dan. Pozitivna. Oduvijek sam znala da me ta riječ najbolje opisuje. Na Narodnom radiju su mi, kažu, vijenac već pripremili, iako božićni, a moji su me zvali da me pitaju jesam li imovinu prepisala na njih. E, neće ići", započela je Tatjana humoristično svoje iskustvo s koronom.

"Doduše, ima u koroni ta jedna noć kad pod temperaturom ležiš u krevetu, Jackica ti hrče na guzici, a tebe noge toliko trgaju da si misliš - pa dobro, neću valjda baš noćas, tako sama sa sobom, otegnut’ od kakvog ugruška koji mi neće dati ni da reagiram pokušajući svojima poslati poruku: zovite hitnu. A ja sam cijepljena dvaput i prilično staložena, potvrdit’ će oni koji me znaju. Pa eto, od ovih skoro 5 tisuća oboljelih ovih dana, i ja sam jedna", kaže voditeljica.

Tatjana Jurić pohvalila se svojim bratom Možda vas zanima Tatjana Jurić pokazala svog brata Miroslava: ‘’Što mi je buraz zgodan, pa moram ga pohvaliti!'' Rubrika Stars Stars

Ispričala je i kako su joj koronu iz škole donijele nećakinje koje žive izvan Hrvatske, a otkrila je kako nije baš lako prošlo kroz ovih osam dana. "Ako je mene relativno ozbiljno sastavilo, a prethodno sam cijepljena, ne želim znati kako bi bilo da je drukčije. Kad dođete u doticaj s virusom, a doći ćete jer to je "epidemija" po svojoj definiciji, lakše ćete je prebroditi ako u sebi već imate neka antitijela. A ta antitijela, osigurava vam cjepivo. Samo to. Ne trebaš biti stručnjak pa da to shvatiš."

Možda vas zanima Viktorija Rađa objavila zanimljivu fotku iz mladosti, ovako je izgledala prije 26 godina Rubrika Stars Stars

Vrijeme trati odmarajući, a društvo joj pravi njezina ljubimica, pas Jackica, koja se šeta sama otkako je voditeljica u izolaciji. Kaže kako čovjek puno dozna kad ima viška vremena i pristup internetu pa trenutno čita o uzgoju avokada u Dalmaciji. Nekidan je, priča, pogledala sjajan dokumentarac o industriji avokada i meksičkim kartelima, pa je zaključila da bi trebalo na ćaćinoj zemlji u Dalmaciji posaditi avokado.

"U dokonosti, svakakvi ti pametni zaključci padaju na pamet. Hoće li to biti uzgoj avokada u Dalmaciji ili izbjegavanje cijepljena tijekom svjetski proglašene epidemije, nekima je, čini se, sve-to-isto. Nakon ovog iskustva, u dvije sam stvari uvjerena. Dobro je biti cijepljen. Za svaki slučaj. I dobro se držati podalje meksičkih kartela. Za svaki slučaj. A vi kako hoćete", zaključuje voditeljica.

Photo: Instagram@tatjana_juric

Komentari 0