Stars

Viktorija Rađa objavila zanimljivu fotku iz mladosti, ovako je izgledala prije 26 godina

  • Viktorija Rađa objavila je fotografiju iz 1995., s natjecanja za Miss Hrvatske prije 26 godina
  • Pozirala je u jednostavnom badiću i sa širokim osmijehom na licu
  • Iste je godine upoznala i svog supruga s kojim je nedavno proslavila dvadeset godina braka

Viktorija Rađa na Instagramu često objavljuje svoje fotografije, a ovaj put nas je vratila u devedesete. Objavila je fotografiju iz mladosti, iz vremena kad je ponijela titulu za Miss Dalmacije, a zatim i onu druge pratilje Miss Hrvatske. Bilo je to prije 26 godina, a 44-godišnja Viktorija kao da se i nije puno promijenila.

Na fotografiji je odjevena u žuti jednodjelni badić, a pozira s modnom agenticom Tihanom Harapin Zalepugin. "Miss Hrvatske 1995. Kakva sretna vremena!", napisala je ispod fotografije koja je snimljena u Opatiji.

Pratitelji su je, očekivano, obasuli pozitivnim komentarima i usporedili je sa Selenom Gomez. "Kako si ti zgodna, a da se ni ne trudiš!", poručila joj je Gabrijela Pilić, a tome se pridružile i druge kolegice iz showa "Ples sa zvijezdama" u kojem je Viktorija prije dvije godine zablistala.

Te 1995. godine, Viktorija je upoznala sadašnjeg supruga Dinu, proslavljenog košarkaša, a vjenčali su se šest godina kasnije.

Viktorija i Dino Rađa Možda vas zanima Za raznježiti se! Dino Rađa oduševio čestitkom supruzi Viktoriji za velikih 20 godina braka Rubrika Stars Stars

Ove godine proslavili su i dvadeset godina braka u kojem su dobili i dvojicu sinova.

Dino joj je tom prilikom posvetio originalnu čestitku koja je raznježila mnoge. "Što ću kad je volim", napisao je tada i dodao da mu je s Viktorijom jedan život malo.

Photo: None

Komentari 0