Stars

Franka dirljivim riječima i obiteljskim albumom obilježila godišnjicu braka: 'Već 10 godina sreće...'

  • Franka Batelić i Vedran Ćorluka na današnji dan prije četiri godine izrekli su sudbonosno 'da'
  • Supružnici su se na Instagram profilima prisjetili svog velikog dana, a Franka je i uz nekoliko fotografija objavila emotivni tekst posvećen suprugu
  • Franka i Vedran su 2020. dobili sina Viktora, a trenutno iščekuju drugo dijete

Pjevačica Franka Batelić i umirovljeni hrvatski nogometni reprezentativac Vedran Ćorluka na današnji su dan prije četiri godine stali pred oltar i izgovorili 'sudbonosno da'. 

Franka Batelić po drugi puta u drugom stanju Možda vas zanima Franka Batelić zablistala u predivnoj Envy Room haljini i objavila najsretniju vijest Rubrika Stars Stars

S nekoliko fotografija iz obiteljskog albuma, Franka se prisjetila svog dana iz snova i brojnih obiteljskih trenutaka. "Dvoje djece koje je odraslo zajedno… sretna nam 4. godišnjica braka! Već 10 godina, kroz sve nevere i bonace, držimo kormilo skupa", riječi su to koje pored fotografija napisala pjevačica Franka Batelić i na taj način obilježila četvrtu godišnjicu vjenčanja. Na prvoj fotografiji nasmijana Franka u vjenčanici pozira uz rame Vedranu, dok su na drugim snimkama u društvu sinčića Viktora i njihovog ljubimca Oskara. 

Ispod fotografije odmah su se krenuli nizati pozitivni komentari i čestitke na godišnjici. 'Prekrasni ljudi sretno vam još 100 godina zajedno', napisala im je glumica Bojana Gregorić Vejzović, a Ida Prester im je poručila: 'Dragi susjedi, sve vam cvjetalo!'. Fotografiju povodom godišnjice objavio je i Ćorluka.

Franka Batelić i Vedran Ćorluka uživaju u Parizu: Franka je isprobala i najfinije francuske sireve

Vedran i Franka upoznali su se na Zrću krajem lipnja 2012. godine. Jedan after beach party bio je sasvim dovoljan da među njima zaiskri, a samo dva mjeseca kasnije Vedran je u jednom intervjuu potvrdio kako se među njima događa nešto posebno. Par se vjenčao u Frankinoj rodnoj Istri u srpnju 2018. godine nakon šest godina veze, a bio je to jedan od najičekivanijih događaja u svijetu slavnih u Hrvatskoj te godine. Tako je te godine Vedran imao dva važna razloga za slavlje - osvajanje srebrne medalje na Svjetskom nogometnom prvenstvu, a zatim i vjenčanje sa ženom svog života.

Možda vas zanima Franka Batelić spremna za plažu u ležernoj haljini otvorenih leđa Rubrika Moda Moda
Photo: Pixsell

Komentari 0