Stars
Franka Batelić po drugi puta u drugom stanju

Franka Batelić zablistala u predivnoj Envy Room haljini i objavila najsretniju vijest

  • Franka Batelić i njen suprug, nogometaš Vedran Ćorluka, po drugi put će postati roditelji
  • Da će po drugi put postati majka, Franka je objavila na svojem Instagramu, a u objavi nosi predivnu svjetlucavu haljinu s potpisom Envy Rooma
  • Franka je za objavu svoje druge trudnoće zasigurno pažljivo birala svoju modnu kombinaciju, a prisjetili smo se drugih velikih svjetskih zvijezda, poput Beyoncé i Kirsten Dunst, koje su u predivnim kreacijama također objavile kako će postati majke!

Obitelj Franke Batelić i Vedrana Ćorluke uskoro će se proširiti za još jednog člana! Da sretan par očekuje drugo dijete, Franka je podijelila sa svojim pratiteljima na Instagramu, gdje je objavila dvije fotografije u bijeloj Envy Room haljini s raskošnim volanom.

U opisu fotografija je napisala: „Sada kada više ne mogu skrivati trbuščić…Ta daaaaaaaam - Viktor će na jesen postati veliki brat! 
On, Vedran i ja jedva čekamo upoznati bebicu. A ja se nadam da će bar malo bolje spavati od brata!”, poručila je Franka. Omiljena pjevačica već je sad prelijepa trudnica, a čestitke stižu sa svih strana.

Franka je u svojoj objavi trudnoće sve očarala, a posebno je do izražaja došla i njena predivna haljina s potpisom brenda Envy Room.

Da je objava trudnoće poseban događaj koje brojne zvijezde dugo i pažljivo pripremaju, dokazale su i brojne svjetske zvijezde. Svojim objavama trudnoće iznenadile su i oduševile javnost, a posebna pozornost bila je na modnoj strani objave o slatkom iščekivanju bebe.

U nastavku se prisjećamo kako su nas o svojoj trudnoći obavijestile neke od slavnih dama!

Beyoncé

Slavna pjevačica za svaku svoju trudnoću imala je poseban način na koji je o tome obavijestila svoje obožavatelje. S Blue Ivy to je učinila tijekom nastupa na Dodjeli MTV-jevih nagrada 2011., dok je za trudnoću s blizancima, Rumi i Sir, sretnu vijest objavila na Instagramu.

Beyoncé smo na fotografiji mogli vidjeti kako pozira prekrivena velom ispred velikog aranžmana od šarenog cvijeća. Tad je uz fotografiju napisala: “Želimo podijeliti svoju ljubav i sreću. Blagoslovljeni smo dva puta. Jako smo zahvalni što će naša obitelj narasti za dva člana i hvala vam na svim lijepim željama. – Obitelj Carter”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Beyoncé (@beyonce)

Kirsten Dunst

Da je trudna po drugi put, glumica je potvrdila modnim snimanjem za časopis W, koje je režirala Sofia Coppola. Na fotografiji objavljenoj na Instagramu, Kirsten nosi predivnu čipkastu haljinu brenda Rodarte, a njen trudnički trbuščić vidljiv je kroz prozirnu tkaninu.

Ashley Graham

Poznata plus size manekenka prošle je godine objavila kako je trudna po drugi put, predivnom fotografijom koju je snimio njen suprug, Justin Ervin. Na fotografiji se Ashley nalazi u prirodi, okružena travom, a na sebi je nosila samo jednostavnu bijelu košulju te je prigrlila svoj trudnički trbuh.

“Prošla je godina bila puna malih iznenađenja, velikih tuga, poznatih početaka i novih priča. Tek sad počinjem shvaćati i slaviti što nam ovo novo poglavlje donosi i znači za nas”, napisala je Ashley uz divnu fotografiju.

Katy Perry

Poznata pjevačica objavila je da očekuje svoje prvo dijete s Orlandom Bloomom na zaista poseban način – glazbenim videom za novu pjesmu! U videu za baladu “Never Worn White” imali smo priliku Katy vidjeti u lepršavoj bijeloj haljini i kako sjedi na cvijeću koje prekriva njeno tijelo. Tek na kraju videa, pjevačica se okrenula i iznenadila sve pokazavši svoj trudnički trbuščić.

Lily Aldrigde

Slavni model za Victoria’s Secret, Lily Aldridge, objavu o drugoj trudnoći učinila je prilično jednostavnom. Na fotografiji koju je objavila na Instagramu, Lily je u kupaćem kostimu i ponosno pokazuje svoj trudnički trbuščić uz opis “Iznenađenje”.

Adriana Lima

Još jedna Victorijina anđelica uskoro očekuje svoje treće dijete, a već je majka Valentine i Sienne, iz braka s bivšim suprugom Markom Jarićem. S trenutnim partnerom Andreom Lemmersom vijest o trećoj trudnoći podijelila je u svojem prvom TikTok videu. U videu možemo vidjeti Adrianu kako pokazuje pozitivan test na trudnoću, kojim je iznenadila svog dečka, a kasnije i fotografiju s ultrazvuka.

Adriana Lima objava trudnoće | Autor: TikTok @adrianalima TikTok @adrianalima Objava Adriane Lime o trećoj trudnoći

Adriana Lima u izrezanoj haljini na modnoj pisti začudila oblikom svog trudničkog trbuha Možda vas zanima Adriana Lima u izrezanoj haljini na modnoj pisti začudila oblikom svog trudničkog trbuha Rubrika Stars Stars


 

Photo: Instagram@gisou

Komentari 0