Stars

Franka Batelić i Vedran Ćorluka uživaju u Parizu: Franka je isprobala i najfinije francuske sireve

  • Franka Batelić i Vedran Ćorluka otputovali su u najromantičniji grad na svijetu
  • Na društvenim su mrežama podijelili fotografije s putovanja
  • Iako zajedničku fotografiju iz Pariza nisu objavili, Franka je pokazala koliko uživaju u ljepotama Pariza

Franka Batelić i Vedran Ćorluka iskoristili su pauzu od obaveza za putovanje u Pariz. Iako nisu otkrili točan razlog boravka u Parizu, par je na svojim Instagram profilima prvo podijelio fotografije grada, a sad je Franka objavila i nekoliko fotografija gdje se može vidjeti kako uživa u bogatoj gastronomskoj i umjetničkoj ponudi Pariza. 

„E sad kad imam Comté, sad mogu doma!“, napisala je Franka uz fotografiju gdje drži sir Comté, jedan od najfinijih francuskih sireva, a objavila je i fotografiju iz trgovine sirevima.

 | Autor: Instagram @frankaofficial Instagram @frankaofficial

 | Autor: Instagram @frankaofficial Instagram @frankaofficial Franka Batelić i Vedran Ćorluka u Parizu

U nizu fotografija Franka je ubacila i one iz pariškog muzeja Louvre, a na jednoj se može vidjeti i slavna skulptura Nika Samotračka (Krilata pobjeda).

 | Autor: Instagram @frankaofficial Instagram @frankaofficial Skulptura Nika Samotračka

U opisu fotografija Franka je stavila i hashtag #2daysinparis pa se može pretpostaviti kako je posjet Parizu Franke Batelić i Vedrana Ćorluke kratko, ali lijepo putovanje u najromantičniji grad na svijetu.

 | Autor: Instagram @corlukav05_14 Instagram @corlukav05_14

Franku trenutno gledamo kao članicu žirija u showu „Ples sa zvijezdama“ gdje nas svake nedjelje oduševljava svojim ženstvenim modnim kombinacijama.

Franka Batelić Možda vas zanima Franka Batelić u kaputu u kraljevskoj boji s osmijehom zakoračila u novi mjesec Rubrika Moda Moda
Photo: Slavko Midzor/PIXSELL

Komentari 0