Moda
Franka Batelić

Franka Batelić u kaputu u kraljevskoj boji s osmijehom zakoračila u novi mjesec

  • Pjevačica Franka Batelić objavila je fotografije u “statement” kaputu koji osvježava svaki styling
  • U ljubičastom kaputu s potpisom hrvatske marke Krie Design Franka je podigla crnu modnu kombinaciju
  • Za dobitnu modnu kombinaciju Franka je dobila same pohvale

Naša poznata pjevačica Franka Batelić odlučila je svoj dan i šetnju gradom razvedriti predivnim kaputom u ljubičastoj, kraljevskoj boji. Franka je na svojem Instagram profilu objavila niz fotografija iz šetnje gradom na kojima nosi voluminozan ljubičasti kaput s potpisom hrvatske marke Krie Design, iza koje stoji dizajnerica Kristina Burja.

Model kaputa koji Franki savršeno pristaje ima predimenzionirane puf rukave i široki pojas kojim se veže oko struka. U Frankinoj modnoj kombinaciji, kaput u ovoj efektnoj boji bio je jedini dodatak vedre boje.

Uz kaput Franka se odlučila za ostatak outfita u crnoj boji, crne kožne hlače i čizme te crnu majicu. Modni dodaci, topla pletena kapa i sunčane naočale također su bili u crnoj boji.

Možda vas zanima Franka Batelić iskreno o karijeri, majčinstvu i braku: "Mislila sam da se nikad neću udati" Rubrika Stars Stars

Sa svojim upečatljivim modnim outfitom, Franka nije mogla proći nezapaženo pa je tako u komentarima skupila mnogo komplimenata. Anita Dujić napisala joj je “Divna ti, divan kaput”, dok su neki od ostalih komentara “Odličan kaput i toliko dobro ti stoji!“, „Savršen, moja omiljena boja“, „Koliko lijepa“.

Franka je svojim odabirom kaputa u ovoj predivnoj boji svakako razvedrila hladan zimski dan i podigla si raspoloženje što je i vidljivo na fotografijama na kojima nije skidala osmijeh s lica. 

Da je ljubičasta njena boja, Franka je pokazala i prije nekoliko tjedana, kad je nosila elegantno baršunasto odijelo, također s potpisom brenda Krie Design.

Franka Batelić Možda vas zanima Franka izgleda ludo dobro u stvarno originalnom blejzeru. Riječ je o domaćem brendu Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram@gisou

Komentari 0