Moda

Sezonom dominiraju kaputi jarkih boja - evo kakve smo ljepotane pronašli u trgovinama

  • Ovi živopisni kaputi odjeća je predodređena da se za tobom okreću glave
  • Dodaj malo boje svom ormaru i razbij sivilo sa zimskim kaputima u bojama koji su jedan su od glavnih trendi komada sezone
  • Boje su to koje podižu svaki dan, a ako trebaš inspiraciju za kaput u boji kojim ćeš obogatiti svoju kolekciju mi ćemo ti pomoći

Čak i ako nisi ljubitelj susnježice ili snijega, ili samo tmurnih dana, moraš priznati da je jedna od prednosti zime nošenje zabavnih kaputa. Premda su svake sezone aktualne nametnula poprilično neutralne nijanse, to nije razlog da svejedno ne pružiš priliku divnim bojama koje će upotpuniti baš svaku kombinaciju.

Prošivene jakne Možda vas zanima Tople prošivene jakne i kaputi su hit ove zime. Izdvojili smo najljepše modele Rubrika Moda Moda

Prelako je posegnuti za jednoličnom crnom parkom ili neutralnim kaputom, ali ove godine smo raspoloženi za nešto malo uzbudljivije. Kaputi u bojama jedan su od glavnih trendi komada sezone. Ove kapute sve više viđamo na ulicama jer se savršeno kombiniraju sa ostatkom kombinacije, pa smo pronašli nekoliko zimskih kaputa kojima ćeš unijeti veselje u svoju garderobu.

Dugi kaput

Ovakav dugi kaput će ti boravak na niskim temperaturama učiniti puno ugodnijim. Ako ove zime želiš pokazati svoju osobnost odabirom kaputa, baby plavi ili rozi kaput u tome ti mogu pomoći. Vuneni kaput ima dva ili tri prednja gumba, kose džepove za ruke i proteže se tik ispod koljena za toplo, ali praktično pristajanje.

 | Autor: PR/saintlaurent PR/saintlaurent

Primjeri: Bershka (229,90 kn), Mango (699,90 kn), Mohito (599,90 kn)

Hrvatice obožavaju Louis Vuitton torbice, no kako razlikovati pravu od fejka?

Kaput do bedra

Ponekad je sve što ti je potrebno da preživiš hladnoću, a ovaj jarko crveni kaput koji će sigurno izmamiti osmijeh na lice. Elegantan dizajn do bedara ima gumbe, džepove i ultra ženstvenu siluetu.

 | Autor: PR/saintlaurent PR/saintlaurent

Primjeri: Zara (549,90 kn), Zara (599,90 kn), Mango (599,90 kn)

Ulična moda: prošiveni kaput Možda vas zanima S Mango kaputom prolaznica je postigla pun pogodak, ovaj model je posvuda Rubrika Moda Moda

Teddy kaput

 | Autor: PR/saintlaurent PR/saintlaurent

Primjeri: Mango (699,90 kn), Zara (499,90 kn), Bershka (265,90 kn)

Ako želiš da ti bude ugodno i toplo, onda je ovakav kaput pravi izbor za tebe. Ovi udobni modeli napravljeni od umjetnog krzna i sličnih materijala izgledom podsjećaju na plišanog medvjedića, a njihova popularnost ne opada već godinama. Prostrana silueta također ima simulirani ovratnik i zatvaranje na gumbe.

Trgovine svoje police redovito pune modelima raznih boja, a ove sezone možda se odlučiš za crveni ili plavi teddy kaput. Žene već nekoliko sezona uspješno dokazuju da ih je moguće nositi na sve, traperice, suknje, haljine, ali i tsportsku trenirku.
 

Photo: Instagram@pasiondegavilanes

Komentari 0