Moda
Franka Batelić

Franka izgleda ludo dobro u stvarno originalnom blejzeru. Riječ je o domaćem brendu

  • Pjevačica posljednje dane ove godine provodi radno
  • Sa regionalnom zvijezdom Sarom Jo snimila je svoj prvi duet, a pjesma već obara rekorde
  • Ipak, nas je privukla odjevnom kombinacijom, zanimljivim sakoom s predimenzioniranim pletenicama

Franka Batelić pokazala je još jedno svoje originalno modno izdanje. Pozirala je u blejzeru domaćeg brenda, Krie Design, a za svoj izgled dobila je mnoštvo komplimenata. Sako duboke plave boje ima veoma zanimljive detalje, krase ga velike pletenice, i crna mašna zavezana u struku te džepovi.

Možda vas zanima Franka Batelić iskreno o karijeri, majčinstvu i braku: "Mislila sam da se nikad neću udati" Rubrika Stars Stars

Franka je upotpunila sako kožnim hlačama te ružičastim sandalama na vezanje. Stajling je upotpunila velikim prstenom, a kosu je nosila u visokom zalizanom repu što joj odlično stoji. Sako se može pronaći na stranici Krie Designa, no cijena mu nije mala, no to se ni ne očekuje od dizajnerskih komada. Naime stoji 600 eura, što je oko 4500 kuna.

 | Autor: PR/Krie Design PR/Krie Design

Franka posljednje dane ove godine provodi radno, a ovih dana posebno je zaokupljena promoviranjem svoje nove pjesme pod nazivom "On". To je njezin prvi duet i to sa sve većom regionalnom zvijezdom Sarom Jo, a mnogi se slažu i kako je to dosad najseksepilnije Frankino izdanje u spotu.

Franka Batelić nosi frizuru koju voli i Jennifer Lopez, a izgleda kao 15-godišnjakinja

"Kad god me netko pitao s kojom bih glazbenicom iz regije voljela ostvariti suradnju, moj je odgovor bio: sa Sarom. Odvažna je, talentirana, beskompromisno svoja. Upoznale smo se prije više od godinu dana i otad se redovito čule preko Instagrama. Zapravo, najviše smo kliknule kada je Sara ljetos gostovala na mom koncertu u Vodicama. Dobro smo se zabavile! Nakon toga smo se našle u Bassivity studiju u Beogradu, kada sam s Cobyjem radila na svojoj pjesmi. Predložila sam da moj sljedeći singl bude duet. Poslušale smo tada neke demo pjesme u studiju, otišle na kavu i dogovorile snimanje pjesme ‘On’ koja nas je osvojila na prvu! Pjesma Bojane Vunturišević oborila nas je u samo nekoliko taktova", otkrila je Franka nedavno za Story.

Možda vas zanima Mrežaste čarape, halteri... Franka Batelić u jednom od svojih najseksi izdanja Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram@gisou

Komentari 0