Beauty
Franaka Batelić i Jennifer Lopez nose iste frizure

Franka Batelić nosi frizuru koju voli i Jennifer Lopez, a izgleda kao 15-godišnjakinja

  • Franka Batelić nerijetko nas inspirira modnim odabirima, ali i kada su u pitanju trendi frizure
  • Da možemo napraviti zapaženu promjenu i bez škarica ili korekcije boje kose, pjevačica je pokazala novim objavama na Instagramu
  • Gradskim ulicama prošetala se s frizurom koju voli i Jennifer Lopez, a može se napraviti prilično lako 

Mladoj mami malenog Viktora i uspješnoj pjevačici Franki Batelić izgleda baš sve polazi od ruke. Osim što uspješno žonglira privatni i poslovni život što uključuje i ‘parkić, kuhanje ručka, učenje pa i snimanje u studiju', 29-godišnjakinja ne propušta ni inspirirati svojim izgledom. Naime, gradskim ulicama prošetala je frizuru koju voli nositi i Jennifer Lopez, a koja neodoljivo podsjeća na 90-e.

Možda vas zanima Franka Batelić pokazala unutrašnjost svog 15 milijuna kuna vrijednog doma. Svi su "pali" na stepenice Rubrika Stars Stars

Radi se o viskom punđicama koje se svaka s jedne strane postavljene iznad uha, a frizura koje su mnoge od nas nosile kao djevojčice Franku je inspirirala i da se pomalo našali na vlastiti račun.

 ‘’Petnaestogodišnja anime girl i jesen u gradu’’, napisala je Franaka dok je ležerni look upotpunila bijelom hoodicom i crnom motorističkom jaknom. 

Franka Batelić | Autor: Instagram/@marianne_theodorsen Instagram/@marianne_theodorsen Franka Batelić

Ovu frizura vrlo je jednostavna za napraviti i odlično je rješenje kada kosa počinje slati prve signale da ju je potrebno oprati.

Franka Batelić uoči važnog događaja zarazila se koronom: Par stepenica još uvijek je poseban napor

Izgleda kako je osobito voli Jennifer Lopez koju smo nebrojeno puta vidjeli i u inačicama ove frizure - u punđice je povezala samo prednje pramenove dok ostatak kose ostaje spušten.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Visoke punđice poput Frankinih rado je nosila i pjevačica Gwen Stefani, a frizuru koja budi nostalgiju mogle smo vidjeti i na mladim glazbenicama poput Due Lipe i Ariane Grande

Frizura se još i naziva 'space buns', a stekao ga je budući da podsjeća na frizuru koju je u serijalu 'Ratovi zvijezda' nosila princeza Leila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Hoće li se naći i na tvom 'jesenskom repertoaru'?

Photo: Instagram/@marianne_theodorsen
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ana980

    Samo sto JL ima kose a ova nema nego pet dlaka na glavi