Stars
Franka Batelić zarazila se koronavirusom

Franka Batelić uoči važnog događaja zarazila se koronom: Par stepenica još uvijek je poseban napor

  • Energična Franaka Batelić ovo ljeto stigla je sve - odmoriti se s obitelji i odraditi pokoji nastup
  • Ipak posljednji dani ljeta donijeli su joj je i nepoželjnu zarazu koronavirusom
  • Pjevačica je sa svojim pratiteljima podijelila kako je pozitivan nalaz na test dobila prije 10-ak dana, a sada se oporavlja uoči planiranog koncerta u petak

Franaka Batelić uspješno žonglira između majčinstva i karijere, a nakon ljetnog odmora s obitelji i ponekog nastupa red došao i na otvaranje sezone -  koncert na otvorenoj pozornici dvorane Vatroslav Lisinski u petak! No, vrijedna Franka ipak je morala usporiti tempo, kako je otkrila svojim pratiteljima na Instagramu, zbog koronavirusa koji nije zaobišao ni 29-godišnju pjevačicu

Možda vas zanima Franka Batelić objavila dosad neviđene fotografije s vjenčanja i odbacila šuškanja o bračnoj krizi Rubrika Stars Stars

"Pozdrav s kauča od ovog blijedog stvorenja! Niti mene korona nije zaobišla. Prije desetak dana dobila sam pozitivni nalaz i onda je krenulo sve, od kašlja, temperature, groznice, gubitka okusa i mirisa", podijelila je Franka svoje iskustvo. 

Dodala je kako je ipak sada negativna na testu, ali da joj i uspinjanje par stepenica i dalje pričinjava poseban napor. 

Ali, obećala sam si - skupit ću zadnji atom snage kako bismo zajedno pjevali, plesali, uživali i zabavili se’’, najavila je potom Fraka svoj koncert koji će se održati u petak u 20 sati na otvorenoj pozornici dvorane Vatroslav Lisinski. 

Pjevačici su se njezini pratitelji brzo pridružili porukama podrške i zaželjeli joj brz oporavak

Pjevačica Zsa Zsa poručila joj je kako ‘ona to može izvesti’. ‘’A kako smo mislili da imamo dobru lozu i da na nas neće’’, napisao je i poznati stilist za kosu koji se brine o Frankinim frizurama, Zvonimir Franić. 

Franka Batelić objavila fotke u prirodnom izdanju bez šminke: "Sloboda je biti ono što jesmo"

‘’Znamo da si majka, žena, kraljica. Možeš sve’’, ‘’Drži se, Franka i vidimo se uskoro. Lijepa si i u borbi’’, ‘’Ljubav ipak pobjeđuje sve’’, neke su od poruka. 

Franka je ovo ljeto mnoge zabavljala predivnim razglednicima iz rodne Istre, a skoknule je i do Visa i romantične Italije. Vjerujemo kako je pjevačica uspjela napuniti baterije unatoč i pokojem ljetnom random danu i da će joj to pomoći da ipak skupi potrebnu snagu za skorašnji koncert. 

Photo: Instagram/@marianne_theodorsen

Komentari 0