Life&style
franka batelić

Franka Batelić objavila fotke u prirodnom izdanju bez šminke: "Sloboda je biti ono što jesmo"

  • Franka Batelić objavila je nekoliko selfieja na Instagram storiju na kojima je pozirala u sasvim prirodnom izdanju
  • Pjevačica je pokazala koliko je lijepa i bez šnimke, ali je pritom i naglasila: "Sloboda je biti ono što jesmo"
  • Također je dodala da dugo ništa nije bilo ovoliko bitno naglasiti i izrazila podršku svim ženama 

Franku Batelić se u javnosti i na društvenim mrežama gotovo uvijek može vidjeti top sređenu, dotjeranu i maksimalno atraktivnu. Ali ovoga puta je napravila iznimku. I to s razlogom. Franka je objavila nekoliko fotografija na Instagram storiju na kojima je u sasvim prirodnom izdanju, bez trunke šminke. Na jednoj od fotki je napisala:

"Neispavana, s pjegicama, podočnjacima. Bilo je i boljih dana. Sloboda je biti ono što jesmo!"

 | Autor: Instagram@lejla.fili Instagram@lejla.fili

Ponekad je bitno poslati poruku, izraziti podršku i zauzeti stav. I upravo je to danas napravila Franka Batelić kao potporu ženama protiv shaminga u medijima, nakon što su pjevačicu Kristinu Kovač divljački kritizirali u srpskim medijima zbog fotografija na kojima ne skriva godine.

"Dugo ništa nije bilo ovoliko bitno naglasiti. Podrška za sve žene" napisala je Franka i dodala: "Baš nas briga, samo da smo svoje!"

Možda vas zanima "Svaki znak starenja za ženu je skandal i prvorazredno poniženje", Ida Prester oštro osudila ismijavanje prirodnog starenja Rubrika Stars Stars

 | Autor: Instagram@lejla.fili Instagram@lejla.fili

Inače, Franka se vratila na našu obalu nakon kratkotrajnog putovanja u Beograd. Tamo joj je bilo prevuće, što je napisala na Instagramu prije tjedan dana, te zavapila: "Vodite me natrag na more!".

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Komentari 0